Castiga bani imediat cu MasterCard Forte de la Banca Transilvania

Castiga bani imediat cu MasterCard Forte de la Banca Transilvania Data: 12 ianuarie 2012   Ora: 14:43

Advertorial

Slide-ul 1 din 2

Vezi slide-ul urmator

Solicita un card de credit MasterCard Forte,pana la data de 31 ianuarie 2012, de la Banca Transilvania si vei beneficia de 50 de lei in puncte Star BT, acordati pe cardul tau de credit MasterCard Forte.

De asemenea, pe langa cele 50 de puncte Star BT care ti se vor acorda in momentul aprobarii cardului de credit MasterCard Forte, vei beneficia si de cele 10 puncte Star BT acordate pentru prima tranzactie de cumparaturi efectuata.

MasterCard Forte - cardul de credit care face parte din programul de loialitate si de plata in rate Star BT - este un mijloc de plata flexibil si eficient, gratie liniei de credit pe care o ofera.

Cardul de credit MasterCard Forte poate fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate, atat la POS-urile, cat si la ATM-urile care afiseaza sigla MasterCard. Datorita tehnologiei cip incorporate, cardul confera acum o siguranta sporita tranzactiilor efectuate.

Limita creditului acordat este de maxim 5 venituri eligibile, in functie de scoring, dar nu mai mult de 5.000 EUR (echivalent in lei), cu conditia incadrarii in gradul de indatorare.

Cardul beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 56 de zile - valabila pentru toate tranzactiile efectuate cu cardul (atat platile la comercianti, cat si ridicarile de numerar), cu conditia depunerii intregii sume utilizate in luna anterioara, pana in data de 25 a lunii curente. Pentru tranzactiile in rate, in suma maxima de plata intra doar ratele aferente lunii respective.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Banci Si Asigurari


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult