Carpatica anunta promotii la creditele fara garantii si de refinantare

Carpatica anunta promotii la creditele fara garantii si de refinantare Data: 13 ianuarie 2012   Ora: 10:02

Banca Comerciala Carpatica desfasoara pana la sfasitul lunii doua promotii care se adreseaza clientilor persoane fizice interesati de un credit fara ipoteca imobiliara in lei sau de un credit de refinantare, au anuntat reprezentantii bancii.

Astfel, pentru cererile de credit fara ipoteca imobiliara in lei depuse in perioada 6 - 31 ianuarie 2012, clientii beneficiaza de o dobanda promotionala, a carei valoare este calculata dupa formula ROBOR 6M + 5.65%.

In cazul creditului de refinantare OneSmart, promotia, valabila tot pana la finalul acestei luni, consta in oferirea in primul an de creditare a unei dobanzi fixe de 9.75% pentru creditele acordate in lei sau 7.16% pentru cele in euro. Dupa primul an de creditare dobanda devine variabila compusa din ROBOR 6M + marja fixa 4.28% la creditele in lei sau EURIBOR 6M + marja fixa 6.67% la creditele in euro.

Banca nu percepe comisioane.

Creditul fara ipoteca imobiliara are atasat asigurare de viata si somaj, iar costurile sunt suportate de catre banca. In plus, la contractarea unui credit OneSmart, serviciul de Internet Banking BCC e-Smart este gratuit, iar cardul de credit Visa Classic are dobanda diminuata pana la 1 punct procentual si poate fi acordat in baza aceleiasi documentatii.

Valoarea maxima ce poate fi contractata este de 10.000 lei (echivalent euro), iar perioada de finantare este extinsa, de pana la 10 ani, pentru creditul fara ipoteca imobiliara sau de 300.000 euro (echivalent lei) acordat pe o perioada de maxim 35 ani pentru creditul OneSmart.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Banci Si Asigurari


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult