Leumi Online Persoane Fizice

Bank Leumi Romania

internet banking de la Bank Leumi Romania - Descriere produs

Intr-o lume mereu in miscare, in care lipsa timpului liber este o adevarata problema, Bank Leumi va ofera un ragaz binemeritat: Leumi Online, un serviciu performant de Internet Banking. Leumi Online Banking este o solutie facila si eficienta pentru efectuarea tranzactiilor de la ORICE calculator conectat la Internet. Derularea operatiunilor se face in timp real, cu un grad inalt de securitate si confidentialitate, autentificarea suplimentara cu DIGIPASS asigurand cel mai ridicat nivel de securitate.



Caracteristici produs

Solicitanti Persoane Fizice
Servicii Plati in lei si valuta; Transferuri intre conturi curente; Schimburi valutare; Definirea unor sabloane pentru ordine de plata; Posibilitatea programarii platilor la o anumita data sau cu o anumita regularitate; Managementul depozitelor (constituiri sau lichidari); Vizualizarea extraselor de cont; Vizualizarea in timp real a sumelor blocate in urma efectuarii unor tranzactii cu cardul; Facilitatea de interogare a bazei de date CIP (Centrala Incidentelor de Plata).
  Comanda  

Facilitati

Facilitati 30% reducere la comisioane pentru toate operatiunile efectuate prin intermediul LeumiOnline; Foarte simplu de utilizat: nu necesita instalare sau cunostinte avansate de utilizare a calculatorului; Operatiunile bancare se pot realiza de acasa sau din orice colt al lumii, de la orice calculator conectat la internet; Acces permanent online la conturile bancare, 7 zile pe saptamana, 24 de ore din 24; Asistenta online: ghid de utilizare pas cu pas; Sistem informatic performant care permite derularea operatiunilor in timp real.
  Comanda  

Comisioane

Comisoane Fara taxa de instalare. Abonament: 0,5 euro/luna pentru efectuarea a mai mult de 3 tranzactii lunar sau 1 euro/luna pentru efectuarea a mai putin de 3 tranzactii lunar; 30% reducere la comisioane pentru toate operatiunile efectuate prin intermediul Leumi Online;
  Comanda  

Securitate date

Siguranta Confera un inalt grad de securitate si confidentialitate.
  Comanda  

Observatii

Observatii -
  Comanda  
Nota: Produsele sunt furnizate direct de catre banci si alte institutii financiare. Actualizarea produselor se face numai pe baza informatiilor transmise de catre acestea. Sunt posibile eventuale neconcordante pe perioade scurte de timp, corespunzatoare intervalului dintre comunicarea informatiilor si efectuarea modificarilor pe site. O serie de indicatori, precum DAE si rata lunara, sunt calculati de Efin, pe baza calculatoarelor proprii, care pot fi diferite de cele ale institutiilor respective.

 

Alte produse de la Bank Leumi Romania:
Depozite La termen Bank Leumi Romania   Depozite La termen Bank Leumi Romania   Depozite La termen Bank Leumi Romania   Carduri De debit Bank Leumi Romania  


 
 
Abonare newsletter


Comentarii


0