GE GarantiBank introduce promotii la creditele de refinantare

GE GarantiBank introduce promotii la creditele de refinantare Data: 18 octombrie 2010   Ora: 10:30

GE GarantiBank nu percepe comision de analiza a dosarului pentru creditele imobiliare si creditele pentru nevoi personale cu garantii reale acordate in euro in scopul refinantarii altor imprumuturi pana la 31 decembrie , indiferent de moneda in care acestea au fost acordate, au anuntat reprezentantii bancii.

In plus, persoanele care contracteaza un credit de refinantare beneficiaza si de reducerea de dobanda de peste 0,5 % aplicata de institutie incepand cu 4 octombrie pentru toate creditele imobiliare si pentru nevoi personale cu garantii reale acordate in euro incepand cu aceasta data.

"Am lansat aceasta oferta pentru a facilita accesul la creditele pentru refinantare oferite de GarantiBank celor care doresc sa isi imbunatateasca structura de costuri pentru creditele contractate anterior si, implicit, sa isi reduca suma pe care o platesc lunar. Eliminarea comisionului de analiza, impreuna cu reducerea dobanzilor pe care am efectuat-o recent, reprezinta avantaje reale de costuri pentru cei interesati", a declarat directorul general GE GarantiBank, Murat Atay.

Pentru un "credit pentru nevoi personale cu garantii reale pentru refinantare" de 40.000 euro pe o perioada de 360 de luni, rata dobanzii variabila (EURIBOR 6M + 4,50%) este 5,64%, DAE 7,69%, comision de analiza dosar 0, comision de administrare lunar 0,15% din soldul creditului. Valoarea primei rate lunare este 290,64 euro, descrescatoare, iar valoarea totala platibila de consumator este 96.764,23 euro.

Pentru un "credit imobiliar pentru refinantare" de 60.000 euro pe o perioada de 360 de luni, rata dobanzii variabila (EURIBOR 6M + 4,20%) este 5,34%, DAE 6,74%, comision de analiza dosar 0, comision de administrare lunar 0,10% din soldul creditului. Valoarea primei rate lunare este 394,67 euro, descrescatoare, iar valoarea totala platibila de consumator este 134.074,6 euro.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Ipotecar


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult