O noua sansa la oferta de refinantare BCR

O noua sansa la oferta de refinantare BCR Data: 20 iulie 2011   Ora: 14:35

Oferta de refinantare SMART se prelungeste pana pe data de 12 august. SMART este un produs destinat clientilor interesati sa refinanteze sau sa consolideze creditele contractate la alte banci printr-un credit garantat cu ipoteca BCR. Valoarea medie a unui imprumut de refinantare solicitat de catre clienti se situeaza in jurul valorii de 30.000 de euro.

"Vedem semne de dezghetare a cererii de credite. Clientii fac un calcul rational si aleg ofertele de refinantarea care le faciliteaza un cost total al creditului si o rata lunara mai mici. Volumul solicitarilor de refinantare in cadrul campaniei SMART a fost dublu fata de estimarile noastre, ceea ce demonstreaza ca exista un interes masiv pentru refinantare in randul clientilor", a afirmat Stefan Coroianu, Director Produse Retail in cadrul BCR.

In dosar 6 saptamani de campanie, banca a inregistrat cereri de refinantare totalizand 25 milioane euro, datorita avantajelor pe care produsul le aduce clientilor sai. In primul rand este vorba despre o ofera financiara cu dobanzi competitive si fara comisioane de analiza. In plus, clientul beneficiaza de facilitati de transfer a creditului (evaluarea gratuita a imobilului adus in garantie, cheltuieli notariale suportate de catre banca), precum si de asigurari de viata si de imobil gratuite.

"O tendinta interesanta este cresterea numarului clientilor care detin credite negarantate si care opteaza pentru refinantarea acestora printr-un credit garantat cu ipoteca, datorita costurilor mai avantajoase", a adaugat Coroianu.

In cadrul campaniei de refinantare, BCR acorda credite ipotecare sau de nevoi personale garantate cu ipoteca in euro sau lei, de pana la 85% din valoarea imobilului adus in garantie (conform raportului de evaluare), in functie de capacitatea de rambursare a solicitantului si a eventualilor coplatitori.

In ultimile luni cererea de credite garantate la BCR a cunoscut o apreciere vizibila, pe fondul stabilizarii preturilor la activele imobiliare si al scaderii nivelului dobanzilor la minime istorice. In acelasi timp, cererea pentru creditele Prima Casa 4 se mentine la un nivel ridicat, avand in vedere nivelul scazut al dobanzii si avansul redus (numai 5% din valoarea creditului solicitat). De la debutul programului Prima Casa 4, BCR a aprobat 3.500 credite in valoare totala de aproape 150 milioane EUR.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Ipotecar


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult