Zero comision de analiza pentru refinantare la Millennium Bank

Zero comision de analiza pentru refinantare la Millennium Bank Data: 30 iunie 2011   Ora: 10:23

Clientii Millennium Bank pot beneficia pana la finalul anului de zero comision de analiza la contractarea unui credit de refinantare, au anuntat reprezentantii institutiei. Banca a decis sa prelungeasca perioada promotiei, stabilita initial pana la finalul lunii iunie 2011.

Oferta de refinantare a Millennium Bank include atat credite ipotecare, cat si credite de nevoi personale cu ipoteca, ale caror caracteristici raspund unor nevoi specifice ale clientilor. Creditul Ipotecar se adreseaza clientilor care doresc sa refinanteze un alt credit ipotecar pentru a reduce rata lunara. Suma imprumutului poate ajunge la 90% din valoarea garantiei. Dobanda variabila este calculata in functie de Euribor/Robor la trei luni plus o marja incepand de la 5%, care depinde de valoarea avansului si de optiunea clientilor de a-si transfera veniturile la banca.

Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca standard poate refinanta orice tip de credit pentru cumularea datoriilor intr-o singura rata lunara. Acesta finanteaza pana la 75% din valoarea ipotecii si are o dobanda variabila formata din Euribor/Robor la trei luni plus o marja incepand de la 6%.

Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca pentru Refinantare permite clientilor sa refinanteze un alt credit ipotecar si, in plus, sa obtina o suma de bani suplimentara pe care o pot folosi fie pentru refinantarea altor datorii, fie pentru nevoi personale care nu trebuie justificate. Suma imprumutului ajunge pana la 75% din valoarea ipotecii, iar marja incepe de la 5,5%.

Clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comision de administrare pentru toate cele trei tipuri de credite.

Video:Restantierii au o noua sansa la credite

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Ipotecar


Comentarii


1 comentariu


ILIE BADALUTA , acum over 12 years
  (157)   (176)

Nu mai stiu ce sa intreb si ce sa comentez deoarece am fost respins de la toate bancile la care am fost. Deja am obosit fizic si psihic.incerc si la dv si astept o rezolvare favorabila.Sint pensionat din spania in urma unui accident de trafic.Pensia este de incapacitate permanent totala nerevizuibila de 758 euro. Doresc o refinantare a unui credit din BRD.Eu cred ca indeplinesc toate conditiile pentru acest lucru dar astept raspunsul dvVA MULTUMESC SI ASTEPT CU NERABDARE UN RASPUNS FAVORABIL.
 
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult