Carpatica vinde credite de refinantare cu dobanda 0% in primele 3 luni

Carpatica vinde credite de refinantare cu dobanda 0% in primele 3 luni Data: 25 octombrie 2010   Ora: 16:30

Persoanele care depun, pana la finele acestui an, o cerere pentru creditul de refinantare cu ipoteca One Smart de la Banca Comerciala Carpatica beneficiaza de dobanda 0% pentru primele 3 luni de la data acordarii, precum si de o perioada de gratie de trei luni la plata ratelor.

Dupa perioada de gratie, dobanda aferenta creditului de refinantare cu ipoteca este calculata dupa formula ROBOR la 6 luni + marja fixa 6%,  pentru lei si EURIBOR la 6 luni + marja fixa 6,96%, pentru imprumuturile in euro.

“Din momentul in care am lansat creditul de refinantare OneSmart, l-am gandit ca pe un produs special adaptat acestei perioade dificile din punct de vedere financiar. Nu i-am atasat niciun comision si acum, in prag de sarbatori, avem  aceasta promotie cu dobanda 0% in primele 3 luni de la acordare si perioada de gratie de 3 luni la plata ratelor”, a declarat Georgiana Mincu, Director Executiv Retail.

Disponibil din luna iulie 2010, OneSmart ofera clientilor o linie de credit de maxim 300.000 euro, pentru o perioada de cel mult 35 de ani.

Pentru acest produs de creditare, Carpatica nu percepe comisioane, insa necesita garantii: ipoteca asupra unui imobil si/sau depozit colateral, garantie reala imobiliara asupra soldului creditor al contului curent deschis la BCC in lei si valuta.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Refinantare Ipotecar


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult