Carpatica - contact, adresa, sucursale

Banca Comerciala Carpatica (BCC) a fost infiintata la Sibiu, pe 15 iulie 1999, la initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti.

Segmentul de piata vizat de Banca Comerciala Carpatica il constituie intreprinderile mici si mijlocii, precum si persoanele fizice, carora BCC le ofera o gama extinsa de produse si servicii.

BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Contact Banca Comerciala Carpatica

Tip institutie Banci
Telefon Fix 0269233985
Telefon Mobil -
Fax 0269233371
Email [email protected]
Program -
Adresa web www.carpatica.ro
Adresa Strada Autogarii, nr. 1, Sibiu
Cod BIC CARP
Cod SWIFT CARPRO22

Telefon Banca Comerciala Carpatica    Adresa Banca Comerciala Carpatica    Program functionare Banca Comerciala Carpatica    Contact Banca Comerciala Carpatica    Email Banca Comerciala Carpatica    Sediu Banca Comerciala Carpatica    Agentii Banca Comerciala Carpatica    Sucursale Banca Comerciala Carpatica   

Depozite La termen Depozite La termen Depozite La termen Depozite Cont de acumulare Credite Refinantare Consum Carduri De debit Carduri De credit

Banca Comerciala Carpatica  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »