Raiffeisen Bank acorda credite in programul Prima Casa 4

 Raiffeisen Bank acorda credite in programul Prima Casa 4 Data: 26 iulie 2011   Ora: 10:12

Raiffeisen Bank acorda credite in programul "Prima Casa 4", plafonul maxim alocat fiind de 115 milioane de euro, iar clientii care isi incaseaza salariile intr-un cont curent deschis la banca beneficiaza de dobanzi mai mici, preferentiale, au anuntat reprezentantii institutiei.

Creditele "Prima Casa 4" de la Raiffeisen Bank se acorda in lei si in euro, pe o perioada de maximum 30 de ani.

Pentru creditele in euro, dobanda este Euribor la trei luni - in prezent 1,53% + 3,7% marja bancii, iar pentru creditele in lei este Robor la 3 luni - in prezent 5,48 % + 2,2% marja bancii (dobanzi valabile pentru clientii cu conturi de salariu la Raiffeisen Bank). Oferta standard a bancii este Euribor la 3 luni + 3,90% pentru imprumuturile in euro, respectiv Robor la 3 luni + 2,40% pentru imprumuturile in lei.

Avansul minim acceptat este de 5%, iar valoarea maxima care poate fi acordata este de 57.000 euro sau 66.500 euro pentru imobile cu autorizatie de construire emisa dupa 22 februarie 2010.

"Suntem preocupati sa oferim cele mai bune alternative de finantare pentru clientii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta, iar Prima Casa 4 este o astfel de solutie. Am tinut cont de acest lucru atunci cand am decis sa continuam sa participam la Prima Casa 4. Ne vom pastra strategia de a recompensa clientii nostri cei mai fideli, oferindu-le o dobanda mai mica, daca isi incaseaza veniturile in conturi curente la Raiffeisen Bank", a afirmat Radu Topliceanu, director executiv Aria Persoane Fizice, Raiffeisen Bank Romania.

In 2010 si 2011, Raiffeisen Bank a acordat credite de achizitie locuinte prin programul "Prima Casa" in valoare de aproximativ 115 milioane de euro.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Prima Casa


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult