BCR a dat credite de peste 200 mil EUR prin Prima Casa 4

BCR a dat credite de peste 200 mil EUR prin Prima Casa 4 Data: 16 noiembrie 2011   Ora: 11:39

Banca Comerciala Romana (BCR) a acordat pana in prezent, credite in valoare de peste 200 milioane EUR in cadrul programului guvernamental Prima Casa 4, au anuntat reprezentantii bancii.

In total, au fost acordate 5.400 de credite in aceasta etapa a programului.

BCR a inceput, pe 6 iunie 2011, creditarea in cadrul programului Prima Casa 4, fiind prima banca din Romania ce s-a inscris in aceasta etapa a programului. Ritmul de acordare al creditelor Prima Casa este mult mai accelerat in etapa a 4 a in comparatie cu etapele anterioare. Daca dupa primele 5 luni ale primei etape a programului (Prima Casa 1) erau acordate peste 3.700 credite, dupa primele 5 luni ale etapei a 4 (Prima Casa 4) sunt acordate deja un numar de peste 5.350 credite.

Pana in prezent, BCR a acordat peste 20.000 credite in cele 4 etape ale Programului Prima Casa, volumul acestor credite fiind de aproximativ 800 milioane EUR.

Valoarea medie a unui imprumut din programul Prima Casa 4 este de 38.500 EUR, in scadere fata de prima etapa a programului cand valoarea medie a fost de 41.200 EUR. In plus, valoarea medie a avansului platit de catre clienti pentru achizitionarea primei lor locuinte a fost de 11%.

Creditele Prima Casa BCR sunt prevazute cu o dobanda variabila formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 3,75% pentru clientii cu istoric in relatia cu BCR (marja este de 3,95% pentru clientii fara istoric).

Astfel, pentru un credit de 40.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in acest moment (variaza in functie de EURIBOR) este de 223 EUR.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Prima Casa


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult