Sunt administratorul unei firme cu activitate din 2012.Problema este ca firma a fost pe pierdere iar acum pe profit putin.Exista vreo varianta de a obtine un credit pentru investitii in marfa si in echipamente? Dar pentru un imobil ca sediu social? Mentionez ca doresc o varianta fara girant, ceva bazat pe un plan de afaceri eventual. Sau sa ma orientez mai degraba pe fonduri europene? Cu stima Filip Claudiu Atces Products SRL 0740152205

Pentru achizitionarea de echipamente, puteti apela la un credit de echipamente, in situatia in care doriti contractarea creditului pe persoana juridica.
In situatia in care doriti un credit pe persoana fizica, este necesar sa indepliniti conditiile de eligibilitate ale bancii de la care doriti sa obtineti finantare. Aceste conditii se pot referi la nivelul venitului net, vechimea in munca, tipul venitului, varsta, istoric bun de creditare etc.
Documentele necesare pentru un credit de nevoi personale sunt: cerere credit, copie dupa actul de identitate, adeverinta de venit, fisa fiscala si factura de utilitati.
Valoarea maxima pe care o puteti obtine printr-un credit se determina atat in functie de venitul dvs. lunar net si perioada pe care doriti sa contractati creditul, cat si in functie de gradul de indatorare admis de institutia finantatoare.
Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.
Bancile calculeaza bonitatea solicitantului astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 30% si 60%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine.
De exemplu, pentru Creditul de Nevoi Personale Extra in EUR de la CEC Bank, cu dobanda de 8.26% si un grad maxim de indatorare de 35%, pentru un imprumut de 10000 EUR pe o perioada de 10 de ani, rata lunara va fi de aproximativ 123 EUR iar venitul minim necesar este de 1406 RON.
Puteti calcula venitul necesar in functie de suma dorita, perioada pe care doriti sa contractati imprumutul si gradul de indatorare admis utilizand calculatorul din pagina produsului dorit.
Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoriile Credite Nevoi Personale si Credite Investitii.

Pentru a contracta un credit, dati click pe butonul "Aplica" si realizati aplicatia Credit Scoring. In functie de rezultatele testului, aplicati pentru produsul selectat si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (388)   (351)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 11 years
  (374)   (344)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (455)   (487)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »