Reprezint o firma nou infiintata, as dori un credit de investitii.

www.efin.ro este un portal de servicii financiare care ofera utilizatorilor posibilitatea de a aplica direct pentru produsele promovate de institutiile financiare din Romania.

In general, pentru a accesa un credit de investitii, firma trebuie sa aiba o perioada minima de activitate de 12 luni si o cifra de cifra de afaceri in crestere. Totodata, nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile, serviciul datoriei este A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei, firma nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare si nu inregistreaza popriri active pe cont.

Printre bancile care au in portofolii credite pentru startup-uri se numara CEC Bank si Banca Transilvania. Potrivit informatiilor furnizate de aceste institutii, solicitantii au nevoie doar de planul de afaceri pentru a putea analiza daca se incadreaza pentru credit si suma care poate fi acordata.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele listate in categoria Credite Investitii.

Pentru a contracta un credit, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactata de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (387)   (350)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 11 years
  (373)   (343)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (455)   (487)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »