Pot obtine de la dvs o finantare (cu gaj sau ipoteca) pentru a cumpara o masina din iulie 2009, inmatriculata pe persoana fizica? M-am inteles cu proprietarul masinii pt suma de 13500 euro. Societatea mea are o vechime de peste un an de zile, fara datorii.

www.efin.ro este un portal de servicii financiare care va ofera posibilitatea de a aplica online pentru produsele promovate de institutiile financiare din Romania.

In cazul in care doriti sa achizitionati autoturismul dorit pe persoana juridica, consultati produsele din categoria Credite de Investitii.

Pentru achizitionarea autoturismului pe persoana fizica exista posibilitatea contractarii unui credit auto sau a unui credit de nevoi personale.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (367)   (331)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 10 years
  (351)   (324)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (435)   (460)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »