Pot face un imprumut daca am o firma nou infiintata, dar fara activitate deocamdata? Imprumutul il fac pentru a da drumul la activitate.

In general, pentru a putea primi finantare pe persoana juridica, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont. Conditiile pot varia in functie de fiecare institutie financiara.

Unele institutii intocmesc o analiza pentru fiecare proiect de finantare in parte.

Printre bancile care au in portofolii credite pentru firme nou infiintate (start-up) se numara CEC Bank, Banca Transilvania, Libra Bank.

Puteti vizualiza ofertele bancilor consultand categoria Credite de Investitii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (388)   (351)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 11 years
  (374)   (344)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (455)   (487)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »