Doresc sa cumpar un autoturism second hand de la o persoana fizica pe societate.

In cazul in care masina second hand este cumparata de la o persoana fizica, nu puteti apela la finantarea in sistem leasing, deoarece firmele de leasing nu accepta un contract de vanzare-cumparare de la o persoana fizica. Puteti apela la dealeri autorizati care vand masini rulate sau la firme de leasing auto care dispun de un parc de masini propriu.

Pentru achizitionarea autoturismului de la o persoana fizica exista posibilitatea contractarii unui credit auto sau de nevoi personale (daca sunteti persoana fizica) sau a unui credit de investitii sau de echipamente (daca sunteti persoana juridica).

Pentru a contracta orice produs de creditare afisat pe www.efin.ro, accesati butonul "Aplica" din pagina produsului pentru care optati. Dupa completarea formularului cu datele dumneavoastra de contact si trimiterea acestuia catre institutia care ofera creditul, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei respective in scopul furnizarii de informatii suplimentare si al unei eventuale colaborari.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (360)   (328)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 10 years
  (348)   (320)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (432)   (457)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »