Am primit o instiintare cum ca din 2007 si pana in prezent am de platit impozit pe terenul inchiriat de la stat. Este legal sa platesc si impozit si chirie tinand cont ca sunt chirias la stat?

Conform Cap 2 Impozitul si taxa pe cladiri Titlul IX Impozite si taxe locale din Codul Fiscal 2011:

ART. 249

REGULI GENERALE

[…]

(3) Pentru cladirile proprietate publica sau privata a statului ori a unitatilor administrativ-teritoriale concesionate, inchiriate, date in administrare ori in folosinta, dupa caz, persoanelor juridice, altele decat cele de drept public, se stabileste taxa pe cladiri, care reprezinta sarcina fiscala a concesionarilor, locatarilor, titularilor dreptului de administrare sau de folosinta, dupa caz, in conditii similare impozitului pe cladiri.

Pentru mai multe informatii in ceea ce priveste situatia dvs., va sugeram sa consultati Codul Fiscal si sa va adresati autoritatii competente sau unui consultant juridic.

Puteti vizualiza o lista cu unitatile fiscale si cu datele acestora de contact accesand pagina Adrese Unitati Fiscale.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Legislatie

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


emiliano , acum over 11 years
  (299)   (281)

am inchiriat un apartament la un cuplu cu 3 copii timp de 4 LUNI ..cand scade contractul ii pot da afara fara nici o problema din moment ce nu au platit inca prima chirie???????'
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »