Daca sunt in baza de date mai pot obtine un card de credit?

Daca figurati in baza de date a Biroului de Credit cu intarzieri la plata ratelor, sansele dumneavoastra de a obtine un nou credit sunt reduse.

Banca analizeaza potentialul de risc al solicitantului in functie de mai multi factori, precum vechimea restantei, suma restanta, motivatia clientului, frecventa restantelor si poate decide aprobarea sau respingerea cererii. 

Intrucat conditiile de creditare variaza, puteti incerca sa obtineti finantare la diferite institutii.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele listate in categoria carduri de credit. Puteti, totodata, vizualiza urmatorul ghid video:

Ghid Video

 

 

 

 

Pentru a contracta orice produs afisat, dati click pe  butonul "Aplica" din pagina produsului pentru care optati. Dupa completarea formularului cu datele dumneavoastra de contact si trimiterea acestuia catre institutia care ofera creditul, veti fi contactata de un reprezentant al institutiei respective in scopul furnizarii de informatii suplimentare si al unei eventuale colaborari.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Carduri

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


21 comentarii


alin marian nistor , acum over 10 years
  (572)   (526)

buna sunt un client de banca transilvaniea si as dori sa am apces la contul meu bancar sa vad,transferentia bani sa fiu sigur .cum pot sau ce adresa
 
lidia , acum over 10 years
 
  (509)   (499)

Adauga comentariu cum pot sa fac de acasa pe internet un transfer bancar in contul altei persoane pentru alimentare card?
 
Olga , acum over 10 years
  (484)   (454)

Lidia, transferul il faci prin Internet Banking. Introduci codul IBAN al persoanei ce doresti sa ii transferi banii, numele si suma dorita.
 
georgescu vasile , acum over 10 years
  (508)   (493)

Sunt mostenitor al tatalui. Mama inca traieste. In timpul vietii tatalui meu, mama a constituit, pe numele ei, mai multe conturi, in care a depus bani din veniturile tatalui meu. Cum pot obtine extrase de cont de la banca avand in vedere ca si mama este mostenitoare ca si mine?
 
Iulian , acum over 11 years
 
  (481)   (452)

Buna ziua.Imi poate spune si mie cineva,va rog,daca imi pot alimenta cardul de debit ING din Romania la un bancomat din Germania?
 
Klaus , acum over 10 years
  (488)   (452)

Salut!
Da poti! Nu stiu cum sunt la celelalte banci, dar la Sparkasse merge sigur!

Succes!
 
elena , acum over 11 years
  (505)   (483)

buna ziua. as vrea sa stiu cum pot trimite bani din contul meu in contul mamei mele amindoua conturii is facute la banca transilvania cum pot sai transfer bani va multumesc
 
diana , acum over 11 years
  (522)   (502)

cum pot sa aflu codul unic de inregistrare al unui card?
 
Burlan , acum over 11 years
  (525)   (538)

Buna ziua,
Lunar imi intra in cont suma de minim 1300 RON. Pot dovedi printr-un extras de cont. Pot solicita un imprumut luandu-se in considerare veniturile din extrasul de cont?
 
florentin ulmeanu , acum over 11 years
  (576)   (543)

buna ziua vreau sa aflu si eu nr de cont sa trimit la cineva
niste bani pe cont

 
anda , acum over 11 years
  (569)   (578)

Buna ziua. Am deschis un cont in usd si nu pot verifica pe internet daca a fost alimentat. Cum pot sa face asta?
 
, acum over 11 years
  (565)   (560)

Cu multa grija... Persoana se va prezenta la un ghiseu la Garanti Bank si va spune ca vrea sa alimenteze un cont (trebuie sa ii dai tu contul iban) sau daca vrea sa-ti transfere dintr-un cont bancar poate merge la banca la care are un cont deschis si sa-ti transfere de acolo. De asemenea exista si varianta de Internet Banking
 
nicoleta neagoe , acum over 11 years
  (569)   (553)

buna ziua,am si eu doua intrebari:-am un cont in germania la volksbank,iar acum sunt in romania...acest cont nu a mai fost alimentat din luna martie,cum pot verifica situatia contului meu de acolo,daca este inchis de aici din romania?
-care este comisionul pentru a alimenta acest cont din germania,din romania(la o suma de 1000 de euro,de exemplu)?
 
ssl , acum over 12 years
  (559)   (553)

Cardurile Brd MAESTRO nu au cvv/cvc.Pot fi folosite doar pe site-uri care nu solicita acesta sau dupa inrolarea 3dsecure pe site-urile securizate.
 
Cami , acum over 12 years
  (556)   (542)

Buna ziua!Am un salariu net de 1080 si sotul meu de 1500 si un credit cu o rata de 1000.mai putem aplica pentru un card de credit?Multumesc!!!
 
Mocanu Adrian , acum over 12 years
  (539)   (523)

Am facut o descoperire de card , si vreu sa stiu daca pot sa fac o refinantare pentru a o achita , descoperirea nu este pe un anumit timp anume si este doar de 2500 de lei, va rog sa imi dati un raspuns concret. Multumesc!
 
nyk , acum over 12 years
 
  (560)   (511)

da ati poate transfera bani pe ori ce card doar sa ai furnizezi codul iban sau contul
 
matei marius , acum over 11 years
  (414)   (422)

am nevoie de un extras de cont
 
Greta , acum over 12 years
  (550)   (551)

Buna ziua,
Am o intrebare ce acte imi trebuie ptr. a obtine un extras de cont de la BCR ROMANIA catrimita in fiecare luna acasa la domiciliu.
Va multumesc
 
pop cristina ioana , acum over 12 years
  (654)   (577)

VREAU SA IMI FAC CARD GRATIS SI CARDUL AS VREA SA FIE DE 100 DE MILIOANE VA ROG DATIMI RASPUNSUL PE MESS IDI MEU ESTE Kristinutza_frumusky va rog sa ma anuntati acuma cu raspusul va rog
 
Lupu Laura , acum over 12 years
  (645)   (608)

am un card de salariu la Garanti Bank si vreau sa stiu daca cineva imi poate transfera bani in contul acelui card si cum
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »