Daca sunt in baza de date a Biroului de Credit, pot obtine un card de cumparaturi?

La Biroul de Credit sunt inregistrate informatii de natura negativa si pozitiva referitoare la persoanele fizice care au contractat credite si au intarzieri la plata ratelor scadente mai mari de 30 de zile calendaristice.

In cazul in care figurati cu restante in baza de date a Biroului de Credit, sansele de a contracta din nou finantare sunt reduse. Cu toate acestea, decizia de creditare apartine fiecarei banci in parte.

Faptul ca figurati in baza de date a Biroului de Credit nu va priveaza in mod automat de contractarea unui nou imprumut. Bancile vor avea in vedere mai multe criterii, precum vechimea restantei, suma restanta, motivatia clientului, frecventa restantelor, iar in baza acestora calculeaza potentialul de risc al fiecarui solicitant de credit si poate decide aprobarea sau respingerea cererii.

Informatiile aferente unui credit sunt afisate in Raportul dvs. de Credit timp de 4 ani de la data ultimei actualizari.

De regula, institutiile de credit nebancare au o politica de creditare mai permisiva, dar si costuri mai ridicate.

Puteti consulta lista institutiilor financiare nebancare din Romania accesand pagina Lista IFN.

Pentru a vizualiza ofertele institutiilor financiare, consultati categoria Carduri de Credit.

Pentru a contracta un credit, dati click pe butonul "Aplica" si realizati aplicatia Credit Scoring. In functie de rezultatele testului, aplicati pentru produsul selectat si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.

Puteti accesa aplicatia de Credit Scoring aici >>  Credit ScoringUrmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Carduri

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


21 comentarii


alin marian nistor , acum over 9 years
  (521)   (477)

buna sunt un client de banca transilvaniea si as dori sa am apces la contul meu bancar sa vad,transferentia bani sa fiu sigur .cum pot sau ce adresa
 
lidia , acum over 9 years
 
  (456)   (447)

Adauga comentariu cum pot sa fac de acasa pe internet un transfer bancar in contul altei persoane pentru alimentare card?
 
Olga , acum over 9 years
  (431)   (403)

Lidia, transferul il faci prin Internet Banking. Introduci codul IBAN al persoanei ce doresti sa ii transferi banii, numele si suma dorita.
 
georgescu vasile , acum over 9 years
  (463)   (444)

Sunt mostenitor al tatalui. Mama inca traieste. In timpul vietii tatalui meu, mama a constituit, pe numele ei, mai multe conturi, in care a depus bani din veniturile tatalui meu. Cum pot obtine extrase de cont de la banca avand in vedere ca si mama este mostenitoare ca si mine?
 
Iulian , acum over 9 years
 
  (434)   (402)

Buna ziua.Imi poate spune si mie cineva,va rog,daca imi pot alimenta cardul de debit ING din Romania la un bancomat din Germania?
 
Klaus , acum over 9 years
  (435)   (399)

Salut!
Da poti! Nu stiu cum sunt la celelalte banci, dar la Sparkasse merge sigur!

Succes!
 
elena , acum over 9 years
  (461)   (432)

buna ziua. as vrea sa stiu cum pot trimite bani din contul meu in contul mamei mele amindoua conturii is facute la banca transilvania cum pot sai transfer bani va multumesc
 
diana , acum over 10 years
  (471)   (452)

cum pot sa aflu codul unic de inregistrare al unui card?
 
Burlan , acum over 10 years
  (474)   (479)

Buna ziua,
Lunar imi intra in cont suma de minim 1300 RON. Pot dovedi printr-un extras de cont. Pot solicita un imprumut luandu-se in considerare veniturile din extrasul de cont?
 
florentin ulmeanu , acum over 10 years
  (528)   (486)

buna ziua vreau sa aflu si eu nr de cont sa trimit la cineva
niste bani pe cont

 
anda , acum over 10 years
  (520)   (528)

Buna ziua. Am deschis un cont in usd si nu pot verifica pe internet daca a fost alimentat. Cum pot sa face asta?
 
, acum over 10 years
  (512)   (502)

Cu multa grija... Persoana se va prezenta la un ghiseu la Garanti Bank si va spune ca vrea sa alimenteze un cont (trebuie sa ii dai tu contul iban) sau daca vrea sa-ti transfere dintr-un cont bancar poate merge la banca la care are un cont deschis si sa-ti transfere de acolo. De asemenea exista si varianta de Internet Banking
 
nicoleta neagoe , acum over 10 years
  (519)   (506)

buna ziua,am si eu doua intrebari:-am un cont in germania la volksbank,iar acum sunt in romania...acest cont nu a mai fost alimentat din luna martie,cum pot verifica situatia contului meu de acolo,daca este inchis de aici din romania?
-care este comisionul pentru a alimenta acest cont din germania,din romania(la o suma de 1000 de euro,de exemplu)?
 
ssl , acum over 10 years
  (512)   (499)

Cardurile Brd MAESTRO nu au cvv/cvc.Pot fi folosite doar pe site-uri care nu solicita acesta sau dupa inrolarea 3dsecure pe site-urile securizate.
 
Cami , acum over 10 years
  (507)   (492)

Buna ziua!Am un salariu net de 1080 si sotul meu de 1500 si un credit cu o rata de 1000.mai putem aplica pentru un card de credit?Multumesc!!!
 
Mocanu Adrian , acum over 10 years
  (494)   (472)

Am facut o descoperire de card , si vreu sa stiu daca pot sa fac o refinantare pentru a o achita , descoperirea nu este pe un anumit timp anume si este doar de 2500 de lei, va rog sa imi dati un raspuns concret. Multumesc!
 
nyk , acum over 10 years
 
  (504)   (464)

da ati poate transfera bani pe ori ce card doar sa ai furnizezi codul iban sau contul
 
matei marius , acum over 9 years
  (366)   (375)

am nevoie de un extras de cont
 
Greta , acum over 10 years
  (500)   (492)

Buna ziua,
Am o intrebare ce acte imi trebuie ptr. a obtine un extras de cont de la BCR ROMANIA catrimita in fiecare luna acasa la domiciliu.
Va multumesc
 
pop cristina ioana , acum over 11 years
  (609)   (526)

VREAU SA IMI FAC CARD GRATIS SI CARDUL AS VREA SA FIE DE 100 DE MILIOANE VA ROG DATIMI RASPUNSUL PE MESS IDI MEU ESTE Kristinutza_frumusky va rog sa ma anuntati acuma cu raspusul va rog
 
Lupu Laura , acum over 11 years
  (595)   (553)

am un card de salariu la Garanti Bank si vreau sa stiu daca cineva imi poate transfera bani in contul acelui card si cum
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »