Cum se acorda un credit de investitii pentru IMM-uri?

Pentru aprobarea unui credit de investitii pentru o companie majoritatea institutiilor financiare cer un plan de afaceri din care sa rezulte fluxurile de numerar care vor asigura in viitor plata creditului, nevoia de investitii (inclusiv oferta comerciala privind echipamentele achizitionate etc). Pe baza acestui plan de afaceri se poate structura si creditul (suma investita, capital de lucru necesar, maturitatea creditului, esalonarea in timp a creditului, eventual existenta unei perioade de gratie). Operational, dupa aprobarea creditului si inainte de tragerea acestuia firma trebuie sa prezinte factura proforma de la compania producatoare a echipamentelor achizitionate, ceea ce determina si esalonarea tragerilor din credit, dupa caz.

Pentru mai multe detalii cu privire la conditiile de acordare puteti accesa creditele de investitii pentru IMM-uri sau puteti consulta ghidurile eFin.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 11 years
  (388)   (352)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 11 years
  (374)   (344)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (456)   (489)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »