Cum pot achizitiona o masina pentru padure second-hand cu un credit de la banca? Vreau sa o cumpar pe firma, care activeaza in domeniul forestier.

In cazul in care doriti sa achizitionati utilaje sau autoutilitare pe persoana juridica, aveti posibilitatea de a apela la un leasing auto, destinat IMM-urilor si persoanelor fizice autorizate, sau la un credit pentru echipamente.

Creditul de echipamente se acorda persoanelor juridice in scopul finantarii achizitionarii de echipamente necesare desfasurarii activitatii. Astfel, prin intermediul acestui credit, pot fi achizitionate masini si utilaje, echipamente de birou, computere, echipamente medicale.

Pentru a beneficia de un credit de echipamente, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

Garantiile solicitate pentru acordarea de credite echipamente pot fi: garantie ipotecara, gaj, cesiune de creanta, bilet la ordin in alb "fara protest" emis de companie si avalizat de actionarul majoritar, cash colateral; scrisoare de garantie bancara sau scrisoare de garantie emisa de un fond de garantare agreat de banca, fidejusiune.

Leasingul auto pentru IMM si PFA reprezinta o alternativa de finantare la creditul auto oferit de institutiile bancare si financiare. Leasingul prezinta caracteristici specifice in special in ceea ce priveste dreptul de proprietate asupra automobilului, acesta fiind transferat catre client numai dupa plata integrala a sumei leasingului.

Prin intermediul creditelor pentru echipamente si leasingurilor auto pot fi achizitionate atat masini noi, cat si second-hand.

Puteti vizualiza ofertele bancilor si societatilor de leasing consultand categoriile Credite de Echipamente si Leasing Auto IMM&PFA.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (348)   (313)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (334)   (308)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (420)   (445)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »