Pot obtine un credit ca persoana juridica in conditiile in care ma regasesc in Biroul de Credite cu datorii ca persoana fizica?

In situatia in care doriti un credit pe persoana juridica, pentru a beneficia de finantare, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: are o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

Bancile vor tine cont atat de eventualele datorii ale asociatilor si administratorilor firmei, cat si de calitatea managementului firmei.

In cazul in care un administrator este inregistrat cu restante la Biroul de Credit sau Centrala Riscului de Credit, sansele de a obtine finantare pe persoana juridica se vor diminua. Conteaza, de asemenea, si partile sociale detinute de acesta in cadrul firmei.

Garantiile solicitate pentru acordarea de credite pentru investitii sau linii de credit pot fi: garantie ipotecara, gaj, cesiune de creanta, bilet la ordin in alb “fara protest” emis de companie si avalizat de actionarul majoritar, cash colateral; scrisoare de garantie bancara sau scrisoare de garantie emisa de un fond de garantare agreat de banca, fidejusiune.

Pentru informatii suplimentare in ceea ce priveste situatia dvs., este necesar sa luati legatura cu un reprezentant al bancii cu care doriti sa colaborati.

Puteti vizualiza ofertele bancilor consultand produsele din categoriile Linii de Credit si Credite de Investitii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (375)   (341)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 10 years
  (359)   (332)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (444)   (473)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »