Pentru o societate nou infiintata cu obiect de activitate producerea-comercializarea produselor de cofetarie, cu sau fara garantie imobiliara, ce credit pot obtine si in ce conditii? Multumesc.

In scopul achizitionarii de echipamente, utilaje sau alte active fixe pentru desfasurarea activitatii, companiile si persoanele fizice autorizate pot apela la creditele de investitii. Acestea sunt oferite in general pe termen mediu si lung, iar garantia creditului consta in echipamentul achizitionat si alte garantii suplimentare.

Pentru a beneficia de credite de investitii, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: are o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

Garantiile solicitate pentru acordarea de credite pentru investitii pot fi: garantie ipotecara, gaj, cesiune de creanta, bilet la ordin in alb 'fara protest' emis de companie si avalizat de actionarul majoritar, cash colateral; scrisoare de garantie bancara sau scrisoare de garantie emisa de un fond de garantare agreat de banca, fidejusiune.

Spre exemplu, in cazul Creditului Ipotecar IMM de la Credit Europe Bank, finantarea este pe o perioada de maxim 15 ani, iar criteriile de eligibilitate consta in:

- stabilitate din punct de vedere financiar;

- experienta in domeniu de minim 1 an;

- fara credite restante;

- fara incidente de plata in Centrala Incidentelor de Plati.

Documentele necesare sunt ultimele doua bilanturi anuale vizate de Administratia Financiara, ultima balanta inchisa, documentele juridice ale firme si cele legate de imobil (garantie).

Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoria Credite Investitii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (348)   (313)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (334)   (308)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (420)   (445)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »