M-ar interesa un credit in jur de 20.000 lei, pe persoana fizica sau pe firma. Multumesc.

Pentru a contracta un credit de consum, in calitate de persoana fizica, este necesar sa indepliniti conditiile de eligibilitate ale bancii de la care doriti sa obtineti finantare. Acestea se pot referi la nivelul si tipul venitului net, varsta, vechimea in munca, istoricul de creditare, etc.

In cazul in care doriti sa obtineti un credit pe persoana juridica, este necesar ca firma sa indeplineasca anumite criterii, precum: o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

Bancile calculeaza bonitatea solicitantului persoana fizica astfel: din veniturile nete sunt scazute cheltuielile de subzistenta, dupa care se aplica gradul de indatorare maxim admis (intre 30% si 60%). Ulterior, din valoarea obtinuta sunt scazute celelalte obligatii lunare de plata. Suma rezultata reprezinta rata lunara pe care o puteti sustine. Pe baza acesteia se stabileste suma maxima pentru care sunteti eligibil.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Pentru a vizualiza ofertele de credite de consum pentru persoane fizice, consultati categoria Credite Nevoi Personale.

In cazul in care doriti sa obtineti un credit pe firma, vizualizati ofertele din categoriile Linii de Credit si Credite de Investitii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (348)   (313)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (334)   (308)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (420)   (445)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »