buna ziua . eu am o firma de tranport mica dar as vrea sa achizitionez o semiremorca de tranport animale vii si as avea NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASRA .Multumesc

Buna ziua,

Creditele de investitii sunt principalele instrumente de creditare utilizate de catre companii si persoanele fizice autorizate, in scopul achizitionarii de echipamente, utilaje sau alte active fixe pentru desfasurarea activitatii acestora. Creditele de investitii sunt oferite in general pe termen mediu si lung, iar garantia creditului consta in echipamentul achizitionat si alte garantii suplimentare.

In situatia in care doriti un credit pe persoana juridica, pentru a beneficia de finantare, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: are o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

In cazul in care doriti sa contractati creditul dorit pe persoana fizica, este necesar sa indepliniti anumite criterii de eligibilitate, ce pot varia de la o banca la alta, in functie de politica interna de creditare. Este necesar sa obtineti un venit cu caracter cert si permanent, pentru care sa puteti prezenta bancii documente doveditoare. Pe langa conditiile in ceea ce priveste venitul, va trebui sa indepliniti si conditii referitoare la vechimea in munca, varsta, istoric de creditare, etc.

Puteti vizualiza ofertele de creditare ale institutiilor financiare din Romania, consultand categoriile Credite de Echipamente si Credite Nevoi Personale la urmatoarele link-uri :http://www.efin.ro/credite/credite_echipamente  /   http://www.efin.ro/credite/credite_nevoi_personale.

Pentru a contracta un credit, dati click pe butonul "Aplica" si realizati aplicatia Credit Scoring. In functie de rezultatele testului, puteti aplica pentru produsul selectat si completa formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.

O zi frumoasa!Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (375)   (341)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 10 years
  (359)   (332)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (444)   (473)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »