As dori un credit pentru utilaje agricole, noi sau second-hand pentru fermieri sau producator agricol. In ce conditii se acorda?

In situatia in care doriti sa obtineti un imprumut pe firma, puteti apela, in functie de nevoile dvs., la un credit de echipamente sau de investitii.

Creditul de echipamente se acorda persoanelor juridice in scopul finantarii achizitionarii de echipamente necesare desfasurarii activitatii. Astfel, prin intermediul acestui credit, pot fi achizitionate masini si utilaje, echipamente de birou, computere, echipamente medicale.

Creditele de investitii sunt principalele instrumente de creditare utilizate de catre companii si persoanele fizice autorizate, in scopul achizitionarii de echipamente, utilaje sau alte active fixe pentru desfasurarea activitatii acestora. Creditele de investitii sunt oferite in general pe termen mediu si lung, iar garantia creditului consta in echipamentul achizitionat si alte garantii suplimentare.

Pentru a beneficia de un credit pe persoana juridica, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

Garantiile solicitate pentru acordarea de credite pentru echipamente si de investitii pot fi: garantie ipotecara, gaj, cesiune de creanta, bilet la ordin in alb “fara protest” emis de companie si avalizat de actionarul majoritar, cash colateral; scrisoare de garantie bancara sau scrisoare de garantie emisa de un fond de garantare agreat de banca, fidejusiune.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Pentru mai multe detalii, consultati produsele din categoriile Credite Echipamente si Credite Investitii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (329)   (294)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (313)   (285)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (405)   (431)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »