Buna ziua! Avem o firma infiintata de 2 luni de zile cu o cifra de afaceri de 12.000 eur. Ma intereseaza un credit de 65 000 eur, avand ca si garantie un imobil (casa + teren aferent). va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra, in ce masura putem lua un astfel de credit de la o banca din Romania. Multumim!

Majoritatea institutiilor financiare cer pentru IMM (firme mici si mijlocii) o durata minima de functionare (de obicei 1 an, cu derogare pana la 6 luni) inainte de a putea accesa un credit. Cred ca solutia optima pentru dumneavoastra, daca imobilul nu este proprietatea firmei ci a dv, este sa accesati un credit de nevoi personale cu ipoteca (in functie de valoarea imobilului) si sa faceti un imprumut asociat pe firma.

Daca cei 65000 de euro va sunt necesari ca si capital de lucru, sunt aproape imposibil de obtinut pe firma cu o cifra de afaceri estimata de aprox 75000 euro pe an… daca e vorba de credit de investitii, de asemenea sansele sunt reduse.

Pentru mai multe detalii, accesati creditele pentru IMM afisate pe www.efin.ro sau consultati ghidurile eFin.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 11 years
  (388)   (352)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 11 years
  (375)   (344)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (457)   (489)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »