Buna ziua. Am o societate nou infiintata si as dori sa achizitionez o garsoniera pe firma. Este deschisa de circa 2 luni.....si intrebarea mea este daca acordati credite pt firme noi infiintate. Va multumesc.

Buna ziua,

Avand intreprindere familiala, pentru obtinerea unui credit puteti apela la o linie de credit sau un credit destinat special IMM & PFA.

In general, documentele necesare pentru contractarea unui credit de catre IMM si PFA sunt urmatoarele:

-          Pentru PFA: actele de identificare, inregistrare si de autorizare a desfasurarii activitatii; declaratia speciala privind veniturile din activitati independente, inregistrata la organul fiscal competent, pentru ultimul an fiscal incheiat si pentru anul in curs; documente care atesta situatia financiara;

-          Pentru IMM: actele juridice de infiintare si certificat de inmatriculare, ultimul bilant contabil (semestrial sau anual), vizat de organismele abilitate, insotit de balanta aferenta; certificat constatator; aprobarea legala / constitutiva privind contractarea creditului si persoanele imputernicite sa angajeze societatea; acord de consultare a Biroului de Credit; acord de consultare CRB; situatia fluxului de lichiditati (Cash Flow).

In situatia in care doriti sa contractati un credit pe persoana fizica, actele necesare sunt urmatoarele: cerere credit, copie dupa actul de identitate, adeverinta de venit, fisa fiscala si factura de utilitati.

Fiecare institutie financiara isi rezerva dreptul de a solicita documente suplimentare in functie de politica interna de creditare.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Puteti vizualiza ofertele de de creditare ale institutiilor financiare consultand categoriile Linie de Credit si Credite Nevoi Personale.

Pentru a contracta un credit, dati click pe butonul "Aplica" si realizati aplicatia Credit Scoring. In functie de rezultatele testului, puteti aplica pentru produsul selectat si completa formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.

Datele de contact ale bancilor din Romania pot fi consultate aici.

O zi buna!

 Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (360)   (328)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 10 years
  (348)   (320)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (432)   (456)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »