Daca imi deschid cont la banca dvs pot primi bani in el din strainatate? Cel ce-mi trimite are nevoie sa-si deschida si el un cont pentru a fi posibila tranzactia? Va multumesc.

www.efin.ro este un portal de servicii financiare care va ofera posibilitatea de a aplica online pentru produsele promovate de institutiile financiare din Romania.

Pentru a va trimite sume de bani din strainatate, persoana respectiva poate apela la mai multe servicii: cele de transfer specializate, fie la serviciile unor banci.

In cazul in care persoana apeleaza la o banca, este important ca dvs sa aflati de la banca unde aveti contul in Romania care este banca corespondenta din tara si orasul de unde va este trimisa suma de bani. Persoana care va trimite suma isi poate deschide un cont la aceasta banca si sa faca virament, sau poate depune banii in contul dvs fara a-si deschide un cont personal.

Viramentul este o operatiune bancare ce consta in transferul unei sume dintr-un cont in altul; la ordinul unui client, banca debiteaza contul acestuia pentru a credita alt cont.

Depunerea reprezinta o operatiune prin care o persoana fizica sau juridica depune numerar la ghiseul unei banci pentru a fi inregistrat intr-un cont personal sau al unui beneficiar.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Carduri

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


21 comentarii


alin marian nistor , acum over 6 years
  (405)   (368)

buna sunt un client de banca transilvaniea si as dori sa am apces la contul meu bancar sa vad,transferentia bani sa fiu sigur .cum pot sau ce adresa
 
lidia , acum over 6 years
 
  (342)   (339)

Adauga comentariu cum pot sa fac de acasa pe internet un transfer bancar in contul altei persoane pentru alimentare card?
 
Olga , acum over 6 years
  (327)   (308)

Lidia, transferul il faci prin Internet Banking. Introduci codul IBAN al persoanei ce doresti sa ii transferi banii, numele si suma dorita.
 
georgescu vasile , acum over 6 years
  (332)   (339)

Sunt mostenitor al tatalui. Mama inca traieste. In timpul vietii tatalui meu, mama a constituit, pe numele ei, mai multe conturi, in care a depus bani din veniturile tatalui meu. Cum pot obtine extrase de cont de la banca avand in vedere ca si mama este mostenitoare ca si mine?
 
Iulian , acum over 7 years
 
  (324)   (296)

Buna ziua.Imi poate spune si mie cineva,va rog,daca imi pot alimenta cardul de debit ING din Romania la un bancomat din Germania?
 
Klaus , acum over 6 years
  (332)   (297)

Salut!
Da poti! Nu stiu cum sunt la celelalte banci, dar la Sparkasse merge sigur!

Succes!
 
elena , acum over 7 years
  (349)   (322)

buna ziua. as vrea sa stiu cum pot trimite bani din contul meu in contul mamei mele amindoua conturii is facute la banca transilvania cum pot sai transfer bani va multumesc
 
diana , acum over 7 years
  (361)   (339)

cum pot sa aflu codul unic de inregistrare al unui card?
 
Burlan , acum over 7 years
  (352)   (358)

Buna ziua,
Lunar imi intra in cont suma de minim 1300 RON. Pot dovedi printr-un extras de cont. Pot solicita un imprumut luandu-se in considerare veniturile din extrasul de cont?
 
florentin ulmeanu , acum over 7 years
  (412)   (379)

buna ziua vreau sa aflu si eu nr de cont sa trimit la cineva
niste bani pe cont

 
anda , acum over 7 years
  (396)   (407)

Buna ziua. Am deschis un cont in usd si nu pot verifica pe internet daca a fost alimentat. Cum pot sa face asta?
 
, acum over 7 years
  (393)   (387)

Cu multa grija... Persoana se va prezenta la un ghiseu la Garanti Bank si va spune ca vrea sa alimenteze un cont (trebuie sa ii dai tu contul iban) sau daca vrea sa-ti transfere dintr-un cont bancar poate merge la banca la care are un cont deschis si sa-ti transfere de acolo. De asemenea exista si varianta de Internet Banking
 
nicoleta neagoe , acum over 7 years
  (394)   (393)

buna ziua,am si eu doua intrebari:-am un cont in germania la volksbank,iar acum sunt in romania...acest cont nu a mai fost alimentat din luna martie,cum pot verifica situatia contului meu de acolo,daca este inchis de aici din romania?
-care este comisionul pentru a alimenta acest cont din germania,din romania(la o suma de 1000 de euro,de exemplu)?
 
ssl , acum over 8 years
  (391)   (386)

Cardurile Brd MAESTRO nu au cvv/cvc.Pot fi folosite doar pe site-uri care nu solicita acesta sau dupa inrolarea 3dsecure pe site-urile securizate.
 
Cami , acum over 8 years
  (402)   (374)

Buna ziua!Am un salariu net de 1080 si sotul meu de 1500 si un credit cu o rata de 1000.mai putem aplica pentru un card de credit?Multumesc!!!
 
Mocanu Adrian , acum over 8 years
  (386)   (366)

Am facut o descoperire de card , si vreu sa stiu daca pot sa fac o refinantare pentru a o achita , descoperirea nu este pe un anumit timp anume si este doar de 2500 de lei, va rog sa imi dati un raspuns concret. Multumesc!
 
nyk , acum over 8 years
 
  (396)   (359)

da ati poate transfera bani pe ori ce card doar sa ai furnizezi codul iban sau contul
 
matei marius , acum over 7 years
  (274)   (272)

am nevoie de un extras de cont
 
Greta , acum over 8 years
  (394)   (391)

Buna ziua,
Am o intrebare ce acte imi trebuie ptr. a obtine un extras de cont de la BCR ROMANIA catrimita in fiecare luna acasa la domiciliu.
Va multumesc
 
pop cristina ioana , acum over 8 years
  (506)   (431)

VREAU SA IMI FAC CARD GRATIS SI CARDUL AS VREA SA FIE DE 100 DE MILIOANE VA ROG DATIMI RASPUNSUL PE MESS IDI MEU ESTE Kristinutza_frumusky va rog sa ma anuntati acuma cu raspusul va rog
 
Lupu Laura , acum over 8 years
  (484)   (446)

am un card de salariu la Garanti Bank si vreau sa stiu daca cineva imi poate transfera bani in contul acelui card si cum
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »