As vrea sa stiu daca exista un portal online unde se pot completa formularele pentru infiintarea unui SRL-D si daca exista posibilitatea achitarii online a taxelor. Este necesar un contabil pentru gestiune, sau se poate face de oricine?

Conform Comunicatului de presa al Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii din data de 22 Februarie 2011, incepand cu acea data este disponibila aplicatia online de inscriere la Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri.

Aceasta aplicatie poate fi accesata la adresa programenationale2011.aippimm.ro. Pentru a o putea utiliza, este necesar sa va creati un cont de utilizator.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Pentru mai multe detalii, va recomandam sa va adresati unui Oficiu Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie. Lista oficiilor teritoriale o puteti gasi accesand linkul - Lista OTIMMC.

Puteti, totodata, consulta legislatia in domeniu la urmatorul link - Infiintare SRL-D.

De asemenea, informatii suplimentare puteti gasi si accesand portalul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, la adresa www.aippimm.ro.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Legislatie

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


1 comentariu


emiliano , acum over 11 years
  (299)   (281)

am inchiriat un apartament la un cuplu cu 3 copii timp de 4 LUNI ..cand scade contractul ii pot da afara fara nici o problema din moment ce nu au platit inca prima chirie???????'
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »