Am nevoie de 10.000 lei, dar nu sunt angajata. In schimb am ferma de semi-subzistenta, detin animale. De unde si cum as putea obtine un imprumut?

Avand in vedere situatia dvs., puteti incerca sa obtineti fonduri nerambursabile prin Masura 141 a Programului National de Dezvoltare Rurala pentru Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta.

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul nerambursabil sunt persoanele fizice in varsta de pana la 62 de ani care desfasoara activitati economice, in principal activitati agricole si a caror exploatatie agricola:

- are o dimensiune economica cuprinsa intre 2 si 8 UDE (unitatea de dimensiune economica, definita conform fisei tehnice a masurii);

- este situata pe teritoriul tarii;

- este inregistrata in Registrul unic de identificare/Registrul agricol;

- comercializeaza o parte din productia agricola obtinuta.

Prin Masura 141 se acorda sprijin public nerambursabil de 1500 EUR/an/ferma pe o perioada de 5 ani de zile.

Pentru mai multe informatii in privinta masurii 141, puteti contacta Compartimentul de Dezvoltare Rurala al AM-PNDR din judetul in care locuiti si va desfasurati activitatea.

Datele de contact ale compartimentului din Bucuresti sunt:

Adresa: Bd. Carol I, nr. 2-4, sector 3;

Telefon: 021/307.86.24.

In cazul in care doriti sa apelati la o finantare din partea unei institutii financiare, puteti solicita un credit pe termen scurt sau un credit de investitii.

Creditele pe termen scurt sunt utilizate de catre IMM-uri si persoanele fizice autorizate pentru acoperirea unor datorii scadente sau pentru investitii in active cu valoare mica, care permit rambursarea intr-un termen mai scurt de un an. Rambursarea creditului se face liniar, in conformitate cu graficul stabilit la initierea contractului de creditare intre companie sau persoana fizica autorizata si institutia de credit. Creditele pe termen scurt sunt acordate de obicei in lei, dar si in alte monede, in special euro.

Pentru a vizualiza ofertele bancilor din Romania, consultati categoriile Credite pe Termen Scurt si Credite de Investitii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.



Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga



Comentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (376)   (342)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 11 years
  (361)   (333)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (445)   (474)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »