As dori un credit pe firma. Firma nu are profit, deoarece nu am prea desfasurat activitate. Activitatea firmei este: activitati in ferme mixte. As dori sa cumpar aparate si sa modernizez putin firma. As dori sa stiu daca pot sa iau un credit fara garantie asupra unui imobil.

In general,  profitul nu este un criteriu eliminatoriu. In analiza dosarului de credit sunt luate in calcul mai multe aspecte: cifra de afaceri, perioada de activitate, planul de afaceri, istoricul de creditare, eventuale datorii catre bugetul de stat sau bugetul asigurarile sociale.

In functie de conditiile de acordare impuse de institutiile financiare, puteti aplica pentru unul din produsele listate in urmatoarele categorii: credite de investitii sau credite pentru echipamente.

Pentru a contracta orice produs afisat, accesati butonul "Aplica" din pagina produsului pentru care optati. Dupa completarea formularului cu datele dumneavoastra de contact si trimiterea acestuia catre institutia care ofera creditul, veti fi contactata de un reprezentant al institutiei respective in scopul furnizarii de informatii suplimentare si al unei eventuale colaborari.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 10 years
  (385)   (348)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 11 years
  (371)   (341)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 12 years
  (453)   (485)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »