As dori sa stiu daca derulati programul Kogalniceanu si cat reprezinta dobanda la un credit de 100.000 lei?

Programul Kogalniceanu pentru intreprinderile mici si mijlocii este un program multianual de incurajare si stimulare a infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor pe perioada 2011-2013 care consta in acordarea unei linii de credit, in valoare de maxim 125000 RON/IMM/an.

Creditul de 125000 lei se acorda cu urmatoarele facilitati:

- Dobanda partial subventionata: subventia acordata de la bugetul de stat, in cuantum de maxim 70% din dobanda calculata, dar nu mai mult de 6.5% pe an din soldul sumei utilizate din linia de credit acordata;

- Garantii in numele si contul statului: valoarea garantiei de stat poate fi de maxim 80%, nu mai mult de 100000 lei, din valoarea creditului.

Spre exemplu, pentru Linia de Credit Kogalniceanu de la CEC Bank, cu dobanda de 8.99% si un grad maxim de indatorare de 30%, pentru un imprumut de 100000 RON pe o perioada de 1 an, dobanda anuala efectiva va fi de aproximativ 11.45%.

Institutiile financiare care acorda credite prin programul "Mihail Kogalniceanu" sunt urmatoarele: Alpha Bank, Banca Comerciala Carpatica, Banca Transilvania, Bancpost, BRD Groupe Societe Generale, CEC Bank, Garanti Bank, OTP Bank Romania, ProCredit Bank si UniCredit Tiriac Bank.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.

Pentru mai multe detalii, va recomandam sa va adresati institutiei de la care doriti sa obtineti finantare prin intermediul acestui program.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (348)   (313)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (334)   (308)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (420)   (445)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »