As dori sa-mi refinantez niste credite in valoare de 9000 Ron si sa primesc in plus 4000 Ron , dar am avut restructurare la un credit care a expirat in august. Trebuie neaparat sa astept 6 luni pentru a incerca o refinantare? Nu exista vreo banca care m-ar imprumuta mai repede? Mentionez ca am un salariu de 900 Ron si contract pe perioada nedeterminata.

Pentru a obtine o analiza financiara privind capacitatea dumneavoastra de a va refinanta creditul actual si pentru a stabili ce suma puteti contracta, va recomandam sa va calculati Credit Scoringul.

Acesta este un calculator care determina gradul dumneavoastra de eligibilitate.

Dupa ce completati formularul cu datele personale (varsta, venit, profesie etc), dati click pe butonul Calculeaza Scoring si obtineti un scor: daca acesta este mai mare de 50 de puncte, inseamna ca indepliniti conditiile impuse de banca si puteti aplica online in continuare pentru un credit de refinantare.

Credit Scoringul Efin.ro ofera posibilitatea tuturor persoanelor de a vedea cum sunt evaluate de institutiile financiare. Toate bancile si institutiile financiare utilizeaza modele de Credit Scoring.

Puteti consulta oferta de credite de refinantare consum aici.

Pentru a contracta un credit, dati click pe butonul "Aplica" si efectuati analiza Credit Scoring. In functie de rezultatele testului, aplicati pentru produsul selectat si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactata de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credit Scoring

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


0
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »