Am luat o linie de credit de 80.000 lei prin banca, cu acordul Fondului de garantare. Dupa un an am cerut prelungirea liniei de credit, Fondul ne-a acordat prelungirea si banca nu. Dupa 10 luni, fara nici o somatie sau citatie, ne-a executat suma de 80.000 lei si 5500 cheltuieli de executare. Dupa achitarea totala a sumei, Fondul vine acum ca mai trebuie sa platesc si comisionul de risc al inflatiei. Trebuie sa platesc si acest comision si care ar fi acesta?

Pentru garantia acordata, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) solicita  plata unui comision de risc, calculat procentual la valoarea sau soldul garantiei. Procentul aplicat este in functie de tipul creditului garantat, valuta creditului, tipul garantiei solicitate de banca.

Portalul financiar eFin.ro afiseaza institutiile financiare din Romania si produsele acestora si va ofera posibilitatea de a aplica pentru acestea.

Pentru a obtine mai multe informatii in ceea ce priveste situatia dvs., va sugeram sa va adresati unui reprezentant al FNGCIMM. Datele de contact ale institutiei pot fi gasite accesand urmatorul link - FNGCIMM.Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (348)   (313)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (334)   (308)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (420)   (445)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »