Am contractat un credit ipotecar pe persoana fizica si am construit o cladire pe care am pus-o ca si ipoteca. Cladirea am transformat-o in spatiu comercial 200m. Pot contracta un credit pe intreprindere individuala pentru a achita creditul pe persoana fizica? Bineinteles, pun spatiul ca ipoteca.

 Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate.Avand intreprindere individuala, pentru obtinerea unui credit, puteti apela, in functie de nevoile dvs., la o linie de credit, un credit de investitii, credit pentru echipamente sau un credit pe termen scurt.

Linia de credit este un credit acordat persoanelor juridice pentru satisfacerea nevoilor curente de capital, inclusiv pentru refinantarea creditelor pentru nevoi de capital de lucru. O linie de credit persoane juridice este destinata platii furnizorilor (achizitii de materii prime, materiale, marfuri etc.); utilitatilor (facturile de energie, gaz, telefon etc.); taxelor si impozitelor la Bugetul de Stat; salariilor.

Creditele de investitii sunt principalele instrumente de creditare utilizate de catre companii si persoanele fizice autorizate, in scopul achizitionarii de echipamente, utilaje sau alte active fixe pentru desfasurarea activitatii acestora. Creditele de investitii sunt oferite in general pe termen mediu si lung, iar garantia creditului consta in echipamentul achizitionat si alte garantii suplimentare.

In situatia in care doriti un credit pe persoana juridica, pentru a beneficia de finantare, firma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de eligibilitate: are o perioada minima de activitate de 12 luni, cifra de afaceri este in crestere; nu sunt inregistrate, la data analizei, datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile; serviciul datoriei A sau B in ultimele 12 luni si A la data analizei; nu se afla in interdictie de a emite cecuri bancare; nu inregistreaza popriri active pe cont.

Pentru contractarea unui imprumut in calitate de PFA, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: activitatea pentru care ati fost autorizat se desfasoara de cel putin 1 an; ati obtinut un venit net pe ultima decizie de impunere fiscala disponibila sau pe certificatul fiscal; nu inregistrati incidente majore in Centrala Incidentelor de Plati in ultimele 12 luni; nu inregistrati datorii restante in Centrala Riscurilor Bancare si in Biroul de Credit, ca persoana fizica sau ca persoana fizica autorizata.

Pentru mai multe informatii si pentru a vizualiza ofertele de creditare, consultati categoriile Linii de Credit si Credite Investitii.

Pentru a contracta orice produs, dati click pe butonul "Aplica" si completati formularul cu datele dumneavoastra de contact. In continuare, veti fi contactat de un reprezentant al institutiei finantatoare in scopul furnizarii de informatii suplimentare.

 Urmareste-ne si pe ...

Cele mai citite intrebari din categoria Credite Companii

 
 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- AdaugaComentarii


3 comentarii


ROSU VIOLETA CRISTINA , acum over 9 years
  (329)   (294)

VREA SA STIU CUM POT LUA UN CREDIT PTR.INTEPRINDERE INDIVIDUALA
 
Elodia , acum over 9 years
  (313)   (285)

"Institutiile financiare detin in oferta de finantare si produse destinate persoanelor juridice."
Jalnic raspuns. Daca nu cunoasteti legile mai bine consultati un jurist. Conform OUG 44/2008, Art. 2 lit g. : I.I. nu are personalitate juridica.
 
ion lucian gabriel , acum over 11 years
  (405)   (431)

sunatima pe nr acesta va rog frumos sa imi spuneti maimulte imformati 0752328169
 
Cautare rapida intrebari
   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »