Provident a acordat credite de 42 mil euro in S1

Provident a acordat credite de 42 mil euro in S1 Data: 22 iulie 2010   Ora: 13:58

Provident Financial Romania a acordat in primele sase luni din acest an imprumuturi in valoare de 42 milioane euro, in crestere cu 40% fata de perioada corespunzatoare din 2009, au anuntat reprezentantii companiei de credite de consum.

La sfarsitul lui iunie 2010, creditorul numara peste 187.000 de clienti, fata de 120.000 in intervalul similar din 2009.

In ceea ce priveste veniturile companiei, acestea s-au apropiat de 30 milioane de euro in primul semestru din anul in curs.

In primul trimestru din 2010, compania a deschis primul punct de lucru in nord-vestul tarii, la Oradea, ca parte a unor investitii de peste 14 milioane euro, realizate de companie in infrastructura si personal in primele sase luni din 2010. Valoarea totala a investitiilor Provident in Romania a depasit 65 milioane euro.

”In semestrul al doilea vom continua sa investim in oamenii nostri si in dezvoltarea operatiunilor din zonele in care suntem deja prezenti si suntem pregatiti sa reluam extinderea la nivel national cand conditiile economice se vor imbunatati[...]Ne mentinem estimarea initiala ca afacerea va fi pe profit la sfarsitul acestui an”, a declarat directorul general al Provident Financial Romania, Russell Johnsen.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Rapide


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult