Provident a acordat credite de 42 mil euro in S1

Provident a acordat credite de 42 mil euro in S1 Data: 22 iulie 2010   Ora: 13:58

Provident Financial Romania a acordat in primele sase luni din acest an imprumuturi in valoare de 42 milioane euro, in crestere cu 40% fata de perioada corespunzatoare din 2009, au anuntat reprezentantii companiei de credite de consum.

La sfarsitul lui iunie 2010, creditorul numara peste 187.000 de clienti, fata de 120.000 in intervalul similar din 2009.

In ceea ce priveste veniturile companiei, acestea s-au apropiat de 30 milioane de euro in primul semestru din anul in curs.

In primul trimestru din 2010, compania a deschis primul punct de lucru in nord-vestul tarii, la Oradea, ca parte a unor investitii de peste 14 milioane euro, realizate de companie in infrastructura si personal in primele sase luni din 2010. Valoarea totala a investitiilor Provident in Romania a depasit 65 milioane euro.

”In semestrul al doilea vom continua sa investim in oamenii nostri si in dezvoltarea operatiunilor din zonele in care suntem deja prezenti si suntem pregatiti sa reluam extinderea la nivel national cand conditiile economice se vor imbunatati[...]Ne mentinem estimarea initiala ca afacerea va fi pe profit la sfarsitul acestui an”, a declarat directorul general al Provident Financial Romania, Russell Johnsen.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Rapide


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Trei situatii in care ai nevoie de servicii de reincarcare Orange, in contextul pandemiei de coronavirus

La cumpana dintre ani, cand probabil ti-ai pus, ca toti ceilalti oameni, cateva dorinte pentru 2020, cu siguranta nu ti-ai imaginat ce turnura vor ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Toți angajații Avira la nivel global vor lucra de acasă, ca măsură preventivă în contextul COVID-19

Ca măsură de precauție, Avira, dezvoltatorul german de solutii de securitate, își va închide toate birourile fizice din ... citeste mai mult