Produse Altex si Media Galaxy in 20 rate prin EFG Retail Services

Produse Altex si Media Galaxy in 20 rate prin EFG Retail Services Data: 13 octombrie 2011   Ora: 15:09

Clientii Altex si Media Galaxy pot cumpara, in perioada 13 octombrie 2011 - 31 noiembrie 2011, produse care depasesc suma de 1.500 de lei, prin credit direct in magazin, platind in 20 de rate.

Clientul va plati dobanda pentru pentru primele 10 rate, iar pentru ultimele 10 rate dobanda este 0%. Dobanda anuala efectiva (DAE) a ofertei financiare incepe de la 8.62% pentru suma maxima (20.000 de lei).

Clientii primesc si un cadou de 300 de lei, sub forma unui voucher utilizabil in magazinele Altex sau Media Galaxy pana la finalul anului.

Pentru accesarea ofertei de finantare, clientii se pot adresa celor peste 79 birouri de creditare din Altex si Media Galaxy. Valoarea creditului ce poate fi obtinut se situeaza intre 1.500 lei si 20.000 de lei, documentele necesare pentru acordarea creditului fiind: actul de identitate, adeverinta de venit si fisa fiscala pentru anul anterior. Creditul se acorda foarte rapid, direct in magazin, iar clientul intra in posesia produsului in aceeasi zi.

Exemplu de calcul pentru "oferta de finantare 10 rate usoare + 10 rate fara dobanda + 300 de lei cadou": pentru un credit de 5.000 lei acordat pe o perioada de 20 luni, primele 10 rate vor avea aplicata o dobanda de 27.9%, valoarea unei rate fiind de 287,57 lei; urmatoarelor 10 rate le va fi aplicata o dobanda de 0%, valoarea unei rate fiind de 254,5 lei. Valoarea totala de restituit este de 5.450,7 lei, suma ce include credit principal, dobanda, comisionul de emitere card EuroLine American Express in valoare de 30 lei si comisionul de administrare lunar in valoare de 4,5 lei. DAE este 10,85%.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Rapide


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult