Volksbank reia creditarea pentru locuinte dupa 2 ani de pauza

Volksbank reia creditarea pentru locuinte dupa 2 ani de pauza Data: 15 septembrie 2011   Ora: 09:42

Volksbank a lansat, incepand cu 14 septembrie, creditul Casa, destinat achizitionarii unei locuinte, disponibil atat in euro, cat si in lei, au anuntat reprezentantii bancii.

In prezent, dobanda este de 6,98% (Euribor 6 luni+5,45%) pentru un imprumut in euro si la 9,61% (Robor 3 luni+2,95%). pentru unul in lei. Marja este fixa pe toata durata contractului.

Suma maxima care poate fi imprumutata se ridica la un milion de lei sau la 250.000 de euro, avansul minim este de 20% din pretul de achizitie iar perioada de creditare este de cel mult 30 de ani.

"Creditului Casa este al doilea produs lansat de Volksbank dupa anuntarea noii strategii a bancii si primul produs de acest gen dupa o pauza de aproape 2 ani in activitatile de creditare. Probabil este diferit fata de ofertele pe care le-ati vazut in trecut de la aceasta banca si asta din cauza ca am invatat din aceasta criza ca trebuie sa revenim la valori de baza: servicii simple si utile, transparenta si incredere", a spus vicepresedintele Volksbank, Lucian Cojocaru.

Alte costuri ale imprumutului includ un comision de analiza a dosarului, de 200 de euro sau 750 de lei, un comision unic post-acordare de 35 de euro sau 150 de lei si un comision de cont curent de 0,25 euro sau 1 leu pe luna.

Pentru acordarea imprumutului se iau in calcul veniturile din salarii (100%),veniturile din profesii liberale (80%), pensii (100%) si chiriile (80%).

Video: Prezentare Credit Scoring

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Imobiliare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult