Millennium ofera un credit imobiliar comparabil cu Prima Casa

Millennium ofera un credit imobiliar comparabil cu Prima Casa Data: 12 aprilie 2011   Ora: 11:29

Millennium Bank ofera un credit ipotecar cu beneficii comparabile cu cele ale creditului Prima Casa, reducand avansul minim si oferind costuri asemanatoare, au anuntat reprezentantii bancii.

Astfel, avansul minim este de numai 10%, iar marja aplicata peste Euribor/Robor la trei luni incepe de la 5%, in functie de valoarea finantata si de optiunea clientului de a-si transfera venitul la banca. In plus, pentru Creditul Ipotecar standard, clientul nu trebuie sa constituie un depozit colateral si nu plateste un comision anual, cum este cel datorat Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Banca a folosit in intregime plafonul de 6,5 milioane de euro acordat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri pentru credite Prima Casa.

"Creditul Ipotecar oferit de Millennium Bank este o buna alternativa pentru clientii care doresc sa cumpere o locuinta si nu mai pot accesa credite Prima Casa. Am redus avansul minim la 10%, iar dobanda este de asemenea comparabila cu Prima Casa. Obiectivul Millennium Bank este sa fie printre primele optiuni ale clientilor cand acestia decid sa contracteze un credit ipotecar, indiferent daca acesta este pentru achizitia unei locuinte sau pentru refinantarea altor datorii", a declarat directorul Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank, Eliza Erhan.

Video: A trecut si valul "Prima Casa"

De exemplu, un Credit Ipotecar de 40.000 de euro, contractat pe 30 de ani, de un client care isi transfera salariul la banca, are DAE de 6,81%, iar rata lunara este de 255 de euro.

Clientii care contracteaza un Credit Ipotecar beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comision de administrare. Perioada creditului este de 30 de ani.

Video: Credit Scoring Efin.ro

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Credite Imobiliare


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult