Contract de ipoteca

Data: 1 iulie 2011   Ora: 15:19

CONTRACT DE IPOTECA

 

Incheiat astazi ...................

la .......................................

 

I. PARTILE CONTRACTANTE

1.1. D .........................................................................., domiciliat in ...................................................., str. .................................... nr. .............., bloc .........., scara .........., etaj .........., apartament ......., sector/judet ......................., nascut la data de (ziua, luna, anul) ................................................... in (localitatea) ........................... sector/judet ...................................., fiul lui ................................. si al ..........................., posesorul buletinului (cartii) de identitate seria .......... nr. ........................, eliberat de ......................................, cod numeric personal .........................................., in calitate de creditor ipotecar, pe de o parte, si

1.2. D ..........................................................................., domiciliat in ...................................................., str. ..................................... nr. .............., bloc .........., scara .........., etaj .........., apartament ......., sector/judet ........................, nascut la data de (ziua, luna, anul) ................................................... in (localitatea) ........................... sector/judet ................................, fiul lui ...................................... si al ........................., posesorul buletinului (cartii) de identitate seria .......... nr. .........................., eliberat de ............................, cod numeric personal ...................................................., in calitate de debitor ipotecar, pe de alta parte,

       au convenit sa incheie prezentul contract de ipoteca, cu respectarea urmatoarelor clauze:

II. OBIECTUL CONTRACTULUI

2.1. Obiectul contractului il reprezinta garantarea imprumutului in valoare de ........................... lei cu o dobanda de ......................... % pe an, obtinut de debitorul ipotecar de la creditorul ipotecar conform contractului de imprumut nr. ............................... incheiat la data de ............................. .

2.2. a)   Imobilul ipotecat prin care se garanteaza imprumutul este situat in .......................................,      str. ............................................. nr. ............., sectorul/judetul ......................................... si se           compune din ............. camere plus dependinte, fiind in suprafata totala de .................... mp.

       b)  Acest apartament se afla in circuitul civil si a intrat in proprietatea debitorului ipotecar prin            contractul de vanzare-cumparare nr. .................. din ............................... transcris in Cartea        funciara nr. ..................................., fiind liber de orice sarcini asa cum rezulta din Certificatul     nr. ....................................... din .................................... anexat la prezentul contract.

2.3. a)   Debitorul ipotecar se obliga sa nu instraineze imobilul a carui ipoteca constituie obiectul prezentului contract pana la rambursarea imprumutului si a dobanzilor aferente la scadenta.

       b)  Totodata, debitorul ipotecar se obliga sa transcrie ipoteca in Cartea funciara nr. ....................,     iar in baza ei, creditorul ipotecar poate trece la executarea silita, in cazul in care debitorul ipotecar nu-si lichideaza datoria la scadenta.

Acesta este un extras din Contract. Pentru a descarca intregul document, click aici.

   
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »



    Stiri ultima ora