Cardul de credit Miles&More

UniCredit Bank
 
 
Abonare newsletter




  

Rating


Cardul de credit Miles&More
Rating 0 calculat de Efin.ro din date statistice.

Avantajele acestui card

  • Castigati 1 mila premium in contul personal Miles&More, la fiecare 4 RON cheltuiti! Beneficiati de un Bonus la inscriere de 2000 de mile! Milele castigate nu expira! Puteti folosi milele acumulate (award miles si status miles) la oricare din companiile aeriene partenere Star Alliance (Adria Airways, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Cirrus Airlines, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Lufthansa Regional, Lufthansa Private Jet, SWISS) pentru a obtine bilete de avion, oferte speciale, upgrade de clasa, upgrade de camera sau pentru achizitionarea unui produs din cele 1000 oferite partenerilor din program!
  • Beneficiati de asigurare de calatorie gratuita de la AIG Romania! Posibilitatea de a beneficia de dobanda 0, pana la 56 de zile, pentru platile efectuate la comercianti! Posibilitatea de a rambursa doar 5% din suma folosita intr-o anumita perioada de tranzactionare! Cardul de credit Miles&More poate fi folosit atat in Romania cat si in strainatate!
  • Posibilitatea de a folosi cardul, fara nici un comision, pentru platile la comercianti! Posibilitatea de a rambursa sumele folosite cu cardul de credit prin debitarea automata a contului curent sau prin Online Banking! Vizualizarea si accesarea contului de card de credit se poate face si prin intermediul serviciului Online Banking!