Vizita delegatiei Camerei de Comert Izmir la Palatul Camerei de Comert Nationale

Vizita delegatiei Camerei de Comert Izmir la Palatul Camerei de Comert Nationale Data: 5 decembrie 2013   Ora: 16:16

In cadrul unui program mai amplu de apropiere a mediului de afaceri romanesc de cel din regiunea Anatolia, Turcia, o delegatie a Camerei de Comert Izmir, condusa de Ekrem Demirtas, Presedinte si Jak Eskinazi, Vicepresedinte a realizat o vizita la Camera de Comert Nationala, in marja organizarii unor evenimente bilaterale de promovare economica si comerciala, in 2014.

Prin mesajul de bun-venit al Presedintelui Camerei de Comert Nationale, Mihail M. Vlasov, transmis de Presedintele Camerei de Comert si Industrie Ilfov, Membru in Colegiul de Conducere CCIR, Dumitru Dan, partea romana a asigurat oaspetii turci de deplina deschidere a Sistemului Cameral romanesc pentru extinderea cooperarii economice si comerciale, prin dezvoltarea unui program comun de actiuni, menite sa evidentieze noi domenii de interes, pentru oamenii de afaceri romani si turci.

Reprezentantul Conducerii Camerei de Comert Nationale a prezentat Camerei de Comert Izmir si oamenilor de afaceri turci din cadrul delegatiei activitatea si serviciile Sistemului Cameral din Romania, aducand in discutie, de asemenea, avantajele oferite pentru investitorii straini interesati de parteneriate in Romania.

„Companiile turcesti sunt in Romania de peste 20 de ani, si sper ca vor fi prezente cat mai mult timp. De fiecare data cand au nevoie de informatii cu privire la mediul de afaceri sau in relatia lor cu Autoritatile Centrale, Camera de Comert Nationala, vector de reprezentare al oamenilor de afaceri pe plan national si international, ii poate sprijini prin serviciile sale dedicate. Portile noastre sunt intotdeauna deschise. Camerele de Comert ofera cadrul optim pentru dezvoltarea contactelor de afaceri, fiind cea mai buna platforma de comunicare si networking in relatia cu Guvernul si Autoritatile”, a notat Presedinte Dan.

Presedintele Camerei de Comert Izmir, Ekrem Demirtas a multumit pentru primirea calduroasa la Palatul Camerei de Comert Nationale si pentru ospitalitatea aratata de Romania poporului turc prieten. Domnia Sa a remarcat excelentele raporturi de colaborare dintre cele doua State, concretizate prin schimburi comerciale foarte bine dezvoltate si o puternica prezenta a oamenilor de afaceri turci in Romania: „la momentul actual, conform datelor noastre, comertul bilateral se ridica la aproximativ 6 miliarde de USD. Consideram ca vom depasi 10 miliarde USD, in conformitate cu planul de actiuni stabilit de Guvernul Romaniei si cel al Turciei. In acest sens colaborarea cu Sistemul Cameral romanesc este deosebit de importanta, oferind cadrul ideal pentru negocierea si dezvoltarea de contracte si parteneriate.

Intalnirea s-a incheiat intr-o nota optimista, fiind lansate mesaje de prietenie si cooperare de ambele parti. Sub impulsul bogatiei si complexitatii discutiilor, Camerele de Comert din Romania si Turcia au planificat detaliile desfasurarii unei misiuni economice a Sistemului Cameral romanesc la Izmir, in prima jumatate a anului 2014.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult