O noua campanie de plata a taxelor in Sectorul 3

O noua campanie de plata a taxelor in Sectorul 3 Data: 16 ianuarie 2014   Ora: 10:00

Primaria Sectorului 3 din Bucuresti, prin Directia Impozite si Taxe Locale (DITL), cu sprijinul Visa Europe si Banca Transilvania, deruleaza pana pe 31 martie a doua editie a campaniei de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe giseul.ro.

Contribuabilii care isi platesc taxele si impozitele locale cu cardul in aceasta perioada sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru 45 carduri x 500 de lei fiecare.

Acestia pot merge cu actul de identitate la locatiile speciale pentru a obtine datele de acces pentru plata online cu cardul prin platforma ghiseul.ro si/sau pentru a-si plati direct taxele cu cardul. Standurile sunt deschise zilnic, intre orele 10:00 si 22:00, in Bucuresti Mall, Auchan Titan si Auchan Vitan.

Pe langa aceste locatii, contribuabilii se pot prezenta cu actul de identitate pentru a-si ridica datele de acces pe ghiseul.ro si la sediile DITL Sector 3 din Str. Lucretiu Patrascanu Nr. 3-5, Str. Sfanta Vineri Nr. 32, respectiv Campia Libertatii Nr. 36.

Numarul de contribuabili care pot plati taxele si impozitele locale online prin ghiseul.ro s-a triplat, la peste 14.000 de persoane, ca urmare a primei editii a campaniei. Numarul platilor realizate pentru Sectorul 3, prin ghiseul.ro, a crescut de peste 5 ori, de la 781, in 2012, la 4.113, in 2013.

Platforma ghiseul.ro ofera posibilitatea de a plati online cu cardul partial sau total taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente, iar dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult