HR on Board - Cat de aproape suntem de implinirea dezideratului HR de a deveni partener strategic?

HR on Board - Cat de aproape suntem de implinirea dezideratului HR de a deveni partener strategic? Data: 2 octombrie 2013   Ora: 14:16

In data pe 10 octombrie 2013, Manager Express si Medien Conferences organizeaza un eveniment dedicat unei probleme de actualitate: parteneriatul dintre functiunea de HR si top management. Sub titlul “HR on Board!”, conferinta va avea loc la Hotel InterContinental, in Sala Modigliani.

Cateva nume cu greutate in management, antreprenoriat si consultanta isi vor pune la dispozitia publicului experienta si competentele in domeniu: Adrian Florea – Managing Partner Trend Consult, Anca Georgescu-Aladgem – Chief Human Resources Officer la Romtelecom, Diana Ungureanu (Oprea) – Corporate Healthcare Managers National Leader Signal Iduna, Dragos Anastasiu – presedinte Eurolines Romania, TUI Travel Center, Georgeta Dendrino – Managing Director Interact, Madalina Balan – Managing Partner Hart Consulting, Mihaela Matei – EMBA, trainer si expert Exec-Edu, Mihai Curelea – Managing Partner Develor Romania.

De aceea, va propunem sa luati parte la o dezbatere intre sefi de companii si departamente, antreprenori, membrii ai board-urilor, HR Directori, consultanti si specialisti de resurse umane pentru a afla “cat de aproape suntem de implinirea dezideratului HR de a deveni partener strategic de business in cadrul companiei?”

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul: www.medienconferences.ro sau ne puteti trimite un e-mail pe adresa: [email protected].

Parteneri: Signal Iduna, Romtelecom, Cosmote, Exec-Edu, Interact, Trendconsult, Develor, Hart, Codecs si Romanian Software.

Evenimentul este sustinut de: Maneger Express, Romania libera, Academia Catavencu, Calendar Evenimente, Efin.ro, Ziare.com, Business 24 si Promo Afaceri.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult