Conferinta Internationala Femei in Afaceri

Conferinta Internationala Femei in Afaceri Data: 24 septembrie 2013   Ora: 12:16

Conferinta FEMEI in AFACERI, organizata pe 17 octombrie 2013, in Bucuresti, la Howard Johnson Hotel, reuneste speakeri romani, dar si din Polonia, Elvetia, Republica Moldova, Belgia si Grecia. Evenimentul va cauta raspunsuri pentru mediul de business, generand schimbul de idei pentru dezvoltarea domeniului antreprenorial si de afaceri, in contextul social si economic actual.

In ultimii ani, mediul de business feminin din Romania, dar si la nivel global, s-a dezvoltat accelerat. Femeile de afaceri au devenit mult mai vizibile si active, au infiintat firme, afaceri de familie, sau au devenit competitive in mediul corporate.

Statisticile din Romania arata ca 35% dintre IMM-uri au in conducere femei, iar 11% sunt detinute exclusiv de femei. Dintre afacerile gestionate de femei, 46% sunt din domeniul comertului, iar 20% in zona de servicii - resurse umane, training, contabilitate, cosmetica si infrumusetare.

In acest context, organizatia FEMEI in AFACERI lanseaza prima editie a unei conferinte internationale anuale care va pune in discutie realitatile mediului de business actual si va cauta solutii pentru femeile care doresc sa inceapa o afacere, sa o dezvolte, sau pentru cele care isi propun sa aiba o cariera exceptionala.

Cu o evolutie interesanta a carierei, speakerii internationali au lansat afaceri performante, au construit strategii pentru companii multinationale, au dezvoltat businessuri extinse la nivel mondial:

- Agnieszka Hryniewicz-Bieniek, Country Business Development Manager Google, Polonia;

- Max Igor Muller, Managing Director Helvetansa, Elvetia;

- Karin Maquet, Business consultant dedicated to SME s, Winner Equiwoman Award 2012, Belgia;

- Maria Vlachou, CEO & Managing Director Fereikos Gefsis and CEO & Managing Director Fereikos Helix, Grecia;

- Carmina Vicol, CEO Prime Capital, Moldova.

Speakerii romani prezenti la conferinta sunt urmatorii: Rucsandra Hurezeanu, Ivatherm; Sonia Nastase, Howard Johnson Hotel; Dora Surugiu, Maastricht School of Management; Aliz Kosza, Business Strategist; Petre Nicolae, CBS Romania; Camelia Sucu, Class Living, Iconic Wine Food&Design; Ioana Mucenic, pastel; Irina Markovits, Image Matters; Paul Olteanu, The Personal Marketing Agency; Doina Cepalis, Te-Rox Prod; Doina Binig, Siveco Romania; Sergiu Negut, Maastricht School of Management Ratiu; Virginia Otel, Garanti Group.

Conferinta FEMEI in AFACERI a fost structurata in patru paneluri, in care vor fi dezbatute teme despre:

- importanta educatiei si a investitiilor de timp si bani de-a lungul carierei;

- cum vinde un brand personal corelat cu reputatia companiei;

- internationalizarea business-ului;

- finantarea afacerii: banca, fond de investitii, business angels.

Evenimentul se adreseaza femeilor in afaceri din Romania si din mediul international, celor care au putere de decizie in companiile in care activeaza, antreprenoarelor, celor care vor sa inceapa un business si, in egala masura, celor care sunt interesate de o viata profesionala performanta.

Conferinta ofera modalitati de promovare a serviciilor si produselor prin intermediul unor standuri de prezentare si va fi urmata de un Business Trip de doua zile si jumatate, prilej excelent de business networking informal si de cunoastere a unei afaceri deosebite (The Country Hotel, Harman).

Conferinta vine ca o evolutie fireasca a organizarii, timp de 4 ani, a peste 200 de evenimente de business networking, in cadrul proiectului Meet the WOMAN! si a construirii unei comunitati de business feminin. Evenimentul, organizat anual, pozitionat la nivel national si international, va aduce un suflu nou in piata conferintelor de profil din Romania.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult