CNIPMMR a lansat “Carta Alba a IMM-urilor 2014”

CNIPMMR a lansat “Carta Alba a IMM-urilor 2014” Data: 4 iulie 2014   Ora: 17:00

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a lansat joi, 3 iulie, versiunea in limba romana a ,,Cartei Albe a IMM-urilor din Romania 2014”, editia a XII-a, eveniment inclus in campania „Saptamana europeana a IMMurilor”, editia 2014, coordonata de catre Directia Generala Intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene.

Printre persoanele care au avut interventii se numara Florin Jianu, ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Aurelia Cristea, ministru delegat pentru dialog social si Bogdan Stanoevici, ministru delegat pentru romanii de pretutindeni.

Lucrarea reprezinta cea mai cuprinzatoare si aprofundata analiza a situatiei IMM-urilor din Romania, a fenomenului intreprenorial, a performantelor si problematicii IMM-urilor, fiind un titlu de referinta in literatura de specialitate, atat in Romania cat si la nivelul Uniunii Europene.

In realizarea lucrarii din acest an s-au avut in vedere, pe langa problematica specifica IMM-urilor si contextului economico-social national, si prevederile Strategiei UE 2020 si a Small Business Act, principalele documente strategice ale UE care marcheaza major evolutia IMM-urilor din UE si implicit din Romania.

Pe baza analizelor realizate in cadrul CNIPMMR a fost prezentat un ansamblu de directii de actiune si de masuri destinate fortificarii si relansarii sectorului de IMM-uri din Romania, grupat pe urmatoarele 3 categorii: facilitarea accesului la finantare; stimularea dezvoltarii si cresterii competitivitatii si performantelor sectorului de IMM-uri din Romania si imbunatatirea relatiei dintre autoritatile statului si intreprinzatori.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »



Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai mult



Advertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult





Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult