A VI-a editie a Conferintelor Internationale de Energie Regenerabila la RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE

A VI-a editie a Conferintelor Internationale de Energie Regenerabila la RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE Data: 5 noiembrie 2013   Ora: 10:16

Energiile regenerabile continua sa castige teren in ceea ce priveste viitorul energetic al Romaniei. Atentia autoritatilor este indreptata catre investitiile si posibilitatile de dezvoltare a acestui sector. Experti si persoane cu putere de decizie in domeniu se vor reuni pentru a sasea oara in cadrul targului si conferintelor RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc in perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM - Bucuresti si va gazdui peste 100 de vorbitori la cele 5 conferinte internationale si cele 4 evenimente conexe organizate.

Pentru a sasea oara experti internationali si romani se vor intruni la targul RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, cu scopul de a face schimb de cunostinte, experiente rezultate din practica, de a-si da sfaturi dobandite prin cercetare si dezvoltare dar si siguranta ca aceste cunostinte sa fie rapid transformate in practica. Conferintele inovatoare vor avea loc pe durata a trei zile concomitent cu targul.

Conferintele internationale si evenimentele conexe din acest an sunt organizate cu sprijinul si in colaborare cu institutii de prestigiu. Printre co-organizatorii conferintelor se numara: Asociatia Partener pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, Asociatia Electricienilor din Romania (AREL), Asociatia Romana pentru Microhidroenergie (ARmHE), Camera de Comert si Industrie Romania-Germania/AHK Romania, CNR-CME, Institutul de Studii si proiectari Energetice (ISPE), Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari (SIEAR).

Conferintele internationale:

Energia Eoliana
A VI-a Conferinta Internationala – Energia Eoliana in Romania

Energia Solara
A V-a Conferinta Internationala – Energia Solara in Romania

Power Grid
International Power Grid Interconnections

Biomasa

A VI-a Conferinta Internationala – Biomasa in Romania

Microhidrocentrale
A VI-a Conferinta Internationala – Microhidrocentrale in Romania

Workshop-uri si Forumuri:

Cogenerare

Al II-lea Workshop International: Cogenerare & District Heating

Electricitate
BMS - conditii pentru eficientizarea energetica a cladirilor

AREL
Forumul Electricienilor din Romania

Ziua Primarilor

Conferintele internationale si evenimentele conexe vor avea loc in paralel cu cea de-a VI-a editie a celui mai mare eveniment pe energie regenerabila din Romania - RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, unde peste 120 companii din 12 tari europene si 2 continente s-au inscris deja ca expozanti in cadrul targului.

RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE este sponsorizat de companii nationale si internationale: Apostolas Bobolas SA, Gaia Energy SRL, Monsson Operation, RomNed Industrial Foundation Equipment SRL si SMEA srl.

Mai multe informatii despre cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania si Europa de Sud-Est, RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE si conferintele insotitoare puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri Social


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult