Un virus mortal ameninta 39 de tari

Un virus mortal ameninta 39 de tari Data: 10 septembrie 2012   Ora: 08:31

Trei decese in urma contactarii cu hantavirus, o infectie pulmonara rara, transmisa de soareci, au fost inregistrate in Statele Unite ale Americii.

Potrivit publicatiei USA Today, focarul a fost inregistrat in parcul national Yosemite.

Grupul de risc include aproximativ 22.000 de persoane care au vizitat acest parc in lunile iulie si august.Dintre acestea 2.500 au parasit intre timp teritoriul american.

Astfel peste 39 de state, majoritatea din Uniunea Europeana, au primit avertismente in legatura cu posibilitatea raspandirii infectiei hantavirus pe teritoriul lor.

Vestea proasta este ca din cauza perioadei lungi de incubatie, amploarea exacta a contaminarii cu acest virus incurabil nu poate fi inca stabilita.

Deocamdata nu exista vaccin impotriva ei.

In cazul in care boala este diagnosticata, printr-un test de sange, in stadiu timpuriu, cresc sansele de supravietuire, mentioneaza site-ul oficial al Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Este posibil un imprumut fara verificarea biroului de credit?

Dacă aveți un istoric negativ de plată în biroul de credite, cel mai probabil vă întrebați dacă un împrumut fără ... citeste mai mult