Seismele din Italia au facut pagube de peste 700 milioane euro

Seismele din Italia au facut pagube de peste 700 milioane euro Data: 8 iunie 2012   Ora: 09:58

Recentele cutremure din nordul Italiei au provocat daune severe unui numar de aproximativ de 2.000 de ferme si pagube de 705 milioane de euro.

Anuntul a fost facut de confederatia Coldiretti a producatorilor agricoli, care a revizuit in sus cu peste 200 milioane de euro estimarea precedenta.

Seismele au afectat zona din jurul Modenei, in prospera regiune Emilia Romagna, lasand in urma 26 de morti, peste 10.000 de sinistrati, mii de cladiri distruse sau avariate, printre care ferme, fabrici, biserici istorice si castele.

Si confederatia industriala Confindustria a avertizat ca seria de cutremure care a zguduit regiunea va opri productia in multe fabrici timp de 4-6 luni.

"Zona produce in jur de 1% din PIB, asa incat riscam sa pierdem cateva zecimi de punct din PIB numai de pe urma cutremurelor', a declarat presedintele Confindustria, Giorgio Squinzi.

Regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei a fost lovita recent de un cutremur cu magnitudinea 5.1 pe scara Richter.

Seismul a avut loc la ora 21:20, s-a resimtit pe o raza de 200 de km si a afectat aceleasi zone ca recentele cutremure din ultimele doua saptamani.

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult