Romania este o destinatie importanta pentru investitii

Romania este o destinatie importanta pentru investitii Data: 14 iunie 2012   Ora: 17:07

"Grecia – Romania: La Confluenta Sinergiilor Comerciale Regionale" este tema Forumului economic care a reunit in Bucuresti, in data de 11 iunie, peste 350 de participanti care au dorit sa isi exprime angajamentul pentru sustinerea spiritului antreprenorial in zona extinsa a Europei Centrale si de Sud-Est.

Forumul economic, parte a evenimentului "Go International", a fost onorat de prezenta domnului Lucian Isar (Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Guvernul Romaniei), a domnului Constantine A. Papadopoulos (Secretar General pentru Relatii Economice Internationale si Cooperare in vederea Dezvoltarii, Ministerul Afacerilor Externe, Republica Elena), a domnului Florin Pogonaru (Presedinte, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania – AOAR), a doamnei Ana Maria Mihaescu (Seful Misiunii Corporatiei Financiare Internationale in Romania – IFC), a domnului Stavros Ioannou (Director General Operatiuni, Tehnologie si Organizare la nivel de Grup si Director General Interimar pentru Activitatile Internationale, Eurobank EFG), a domnului Mihai Bogza (Presedinte Consiliu de Administratie, Bancpost) si a domnului Alkiviadis Kalabokis (Presedinte, Asociatia Exportatorilor din Creta).

In discursul sau de deschidere, domnul Mihai Bogza, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancpost, a mentionat faptul ca Bancpost, ca sustinator al evenimentului, acorda o semnificatie mai larga conceptului de "relatie cu clientul".

Dansul a subliniat ca "pentru Bancpost, relatia cu clientul inseamna nu doar sa fii pregatit, de exemplu, cu solutii de finantarea comertului pentru clientii sai, dar si sa ai capacitatea de a proiecta si participa la programe precum Go International, unde clientii nostri existenti si potentiali isi pot extinde dialogul si stabili contacte de afaceri, in beneficiul actionarilor si clientilor proprii".

Domnul Lucian Isar, Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Guvernul Romaniei, a mentionat in alocutiunea sa ca "Romania este o destinatie importanta pentru investitii. Tara noastra ofera multe oportunitati inca neexplorate".

Domnul Constantine A. Papadopoulos, Secretar General pentru Relatii Economice Internationale si Cooperare in vederea Dezvoltarii, Ministerul Afacerilor Externe, Republica Elena, le-a spus participantilor la forum ca "Rolul subsidiarelor regionale ale bancilor grecesti este important deoarece ele vor permite bancilor-mama sa sustina noul model de crestere orientat spre export pe care il vizam si sa isi mentina competitivitatea in arena internationala, sprijinind totodata clientii si activitatea economica din tarile gazda".

 
 
 
 
 

 
 
Abonare newsletter
0 comentarii
- Adauga


Stiri International


Comentarii


0
  • Credite


    Compara »
  • Depozite la Termen


    Compara »Ultima Ora

Care e secretul performantei in business. Top skill-uri!

Cand singurul scop pe care il ai in fata este acela de a te dezvolta profesional, iti este destul de dificil sa identifici acel set de calitati care iti va asigura succesul. Desigur, pe parcursul timpului, vei acumula foarte multa experienta si te ... citeste mai multAdvertorial

Acord bani & Imprumut - Informatii pentru a lua decizia optima

Vă luptați să scăpați de datorii? Negocierea unui acord de împrumut de bani poate fi o modalitate excelentă de a ieși din ... citeste mai mult

Articolul Saptamanii

Importanța culturii corporative pentru o companie

Pe măsură ce numărul potențialilor angajatori crește, iar opțiunile devin din ce în ce mai abundente, angajații nu mai sunt interesați ... citeste mai mult